Reklama

Reklama

Zoolander

Trailer
Komedie / Mysteriózní
USA / Austrálie / Německo, 2001, 85 min

Obsahy(1)

3% tělesného tuku. 1% mozkové aktivity. Vykliďte přistávací plochu pro Dereka Zoolandera (Ben Stiller), trojnásobného držitele ceny model roku hudební televizní VH1. Čelist mu spadne, když mu cenu přebere hippie-model Hansel (Owen Wilson). Podlý módní guru Mugatu (Will Ferrell) uvidí příležitost, jak z Dereka udělat vraždící stroj. Krásně naaranžované spiknutí může jedině s pomocí Hansela a Matildy (Christine Taylor) prokouknout Derek a udělat ze světa bezpečné místo pro všechny modely a modelky. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (654)

Kothy 

všechny recenze uživatele

Je to celkem kravina, ale je to sranda. Zajímavý pohled do světa modelingu. Ben Stiller hraje Dereka Zoolendera. Modela, který je schopný zabít na povel. Stačí vědět, čím ho spustit. Jeho přítel Owen Wilson jako Jeníček Perníček samozřejmě nemohl chybět. Známý hit Relax tu uslyšíme opravdu často. Hodně vtipné je, jak se Derek s Jeníčkem snaží zapnout počítač. Taky nechybí spousta známých osobností. "Kdo bude poslední u helikoptéry je pukavec." :D ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Smál jsem se na poprvé. Nevěřil jsem tomu. Je to tak šíleně hloupé, až je to geniální. Ben Stiller a Owen Wilson zde vytváří bezchybnou dvojici, kterou jemně doplňuje k nepoznání změněný Will Ferrel a Christine Taylor. Je to plné humoru, který nepadne všem, ale rozhodně si najde publikum a to bude uctívat všechno včetně malých cameo roliček(úžasná Natalie Portman) až po hudbu (relax). Všechno je plné hlouposti, ironie a celé je to skvělé. Smál jsem se i na podruhé a to možná ještě víc. Je to skoro k neuvěření, ale nacházel jsem další a další vtípky. Maličké fórky, které potěší a dotváří skvělý pocit "vymazleného" snímku... a stejně se tam ty děti nevejdou :) ()

Reklama

ditrue 

všechny recenze uživatele

Silenost,silenost a este jednou silenost. Ale silenost naramne zabavna...extreme vyhrocene situace, gagy vtipne tak jak jen muzou...z nekterych situaci sem vazne nemohl napr. akce u benziky...asi zacnu Stillera uctivat nejen jako herce ale i rezisera. Jakmile udela jeste jeden film tak ulitly a zabavny tak klidne...je to blbost ale proc ne? ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Zoolander je jedna z nejlepších (ve smyslu nejvtipnějších) komedií, jakou jsem za posledních několik měsíců, možná i let, viděl. Má výborné herecké obsazení, stylový soundtrack a vtipy nabitý scénář. Zoolander není pro každého a budete-li při jeho sledování nechápavě a znechuceně zírat, v domnění, že jsem před filmem musel kouřit trávu, je to vaše věc a váš názor. Já mám svůj, jsem v pohodě a trávou to není. 85% Zajímavé komentáře: Anthony, CheGuevara, Jordan, MManual, PALINO, Chrustyn ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Dobrý film, na ktorého kvalitu a fajnovosť niektorých vtipov si musíte počas jeho trvania zvyknúť. Stillerovi sa celú partu Frat Packu nepodarilo utiahnuť na plné obrátky, ale po prvých minútach som myslel, že to bude horšie. Nakoniec sa tá šialenosť ustálila a ja som sa bavil. Ide tu snáď o iné? 70%. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (61)

  • Film byl zakázán v Malajsii a Singapuru, protože se v něm fiktivní malajský prezident má stát obětí atentátu. (Matty)
  • Film se natáčel v Ogdensburgu v New Jersey, v Los Angeles v Kalifornii, na Manhattanu a Yonkersu v New Yorku v USA. (rafix)

Související novinky

Zemřel herec Jerry Stiller

Zemřel herec Jerry Stiller

11.05.2020

Ve věku 92 let dnes ve Spojených státech zemřel komediální herec Jerry Stiller. Zprávu na svém twitterovém účtu zveřejnil jeho syn, hollywoodský herec a režisér Ben Stiller. Podle příspěvku zemřel… (více)

Zemřel zpěvák a herec David Bowie

Zemřel zpěvák a herec David Bowie

11.01.2016

Nikola Tesla z Dokonalého triku, Pilát Pontský z Posledního pokušení Krista nebo Thomas Jerome Newton z Muže, který spadl na Zemi. Včera nás v 69 letech opustil legendární zpěvák David Bowie a… (více)

Modrá ocel vrací úder

Modrá ocel vrací úder

21.11.2014

O pokračování kultovní komedie Zoolander se mluví už pár let. Až nyní se ale začíná hýbat kupředu, což může i nemusí souviset s úspěchem Návratu blbýho a blbějšího. Jim Carrey a Jeff Daniels ovládli… (více)

Čeká nás Zoolander 2?

Čeká nás Zoolander 2?

13.09.2014

Pamatuje si ještě někdo, čemu se říkalo Frat Pack? Než nastoupila „apatowovská" komediální banda Setha Rogena a Jonaha Hilla, nazývalo se tak uskupení sedmi herců na kariérním vrcholu, kteří se často… (více)

Reklama

Reklama