Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Parta teenagerů se během prázdnin na plážích v Riccione rychle spřátelí a společně řeší romantické vztahy a letní lásky. (Netflix)

Recenze (19)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že na Italy to tady není ani moc ukřičený. Navíc jsem se hrozně rád podíval na puberťáky z Riccione, jak prožívají svoje letní pohodičky u pláže. Fajn moderní komedie, u které se nelze nesmát. Film si ideálně užijete u otevřených francouzských dveřích, skrz které se prolíná teplý letní vzduch, v ruce držíte čerstvě namíchané mojito a na hlavě se chladíte slamákem s brýlemi, aby Vás ten italskej temperament úplně neoslnil. ()

Eodeon 

všechny recenze uživatele

četl jsem nedávno, že vývoj umělé inteligence umožňuje, aby počítačový program napsal divadelní hru. předpokládám, že totéž lze uplatnit pro filmový scénář, protože se mi nechce věřit, že by Sotto il sole di Riccione napsala lidská bytost. něco až tak schematického a sterilního musel vyprodukovat leda nějaký algoritmus. komedie bez humoru a romantika beze špetky sentimentu, vztahové vzorce bez jakékoliv variability. stejně ploché a prázdné jako diváci, pro které je to natočené. bez urážky, děcka. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Neni to tak spatne, abych film nenavidel. Nejhorsi co mohu o filmu rict je, ze je jako limonada bez bublinek. Pobavily me ojedinele sceny a hlasky. A sledovat kdo za kym doleza, protoze v kazdem vztahu se vzdy jeden snazi o druheho vic. K tomu italska melodicka muzika. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Skvělé místo, super herci a hodně slušný příběh. Ale co nejvíc kazilo film ty dětské pusinky, bože jako bych koukal na 30 letá prvnich filmu. Čekal jsem od téhle teen bandy mnohém víc než tohle, škoda velká. I přesto super film. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Nič prevratné som nečakal, ale napokon celkom príjemná letná komédia z riminského pobrežia :) Som rád, že toho infantílneho humoru tu bolo skutočne minimum a malo to tú sviežu atmosféru teenage comedy, a bez zbytočného sexuálneho kontextu á la USA. Postavy sympatické, rovnako aj zápletky v rámci prepletajúcich sa medziľudských vzťahoch. Len škoda, že to bolo až príliš predvídateľné a po celý čas tu bola citeľná tá typická schéma. Ale nevadí, ako letné osvieženie je to určite obstojné a hodné 3*. ()

Thomas_xxxxx 

všechny recenze uživatele

Príjemná oddychovka so super hudbou a letnou atmosférou, ktorá síce ničím neprekvapí a nič extra neponúkne, ale parádne sa na to pozerá. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Úplně se bojím napsat,že je to "oddechovka".Co nejvíc utkvělo v hlavě,je soundtrack s italskou hudbou,hlavně track Thegiornalisti - Riccione.Jinak je to prostě bez větších emocí a vtipu pohodová romantika u moře.70% ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

Jednoduché, předvídatelném, milé, úsměvné a tu s nejhezčí postavou nikdo nesbalil... Jinak tuctovka, kterou za 10 minut zapomenete, hvězda navíc za to krásné léto a za fakt, že i mladí Italové musejí pracovat. (černí a asiati nebyli na natáčení přizváni, tak to si musejí tam vyřídit sami) ()

hephaestus 

všechny recenze uživatele

ok, letna komedia od mora, su tam aj staresiny aj mladici, nabija pozitivizmom, ale to trva tak dlho ako dovolenka.... ak chcete letnú komediu kludne za 4 hviezdy ()

sonika22 

všechny recenze uživatele

Divím se že má film tak nízké hodnocení, hledala jsem pohodovou oddechovku a v tomhle jsem našla všechno. Příjemná atmosféra italského letního letoviska, letní románky puberťáků, dospělých dokonce i dospělých středního věku. Má to vtip, vkus, šarm prostě něco do sebe. A jako další plus skvělá hudba která dodává atmosféru klasické letní dovolené u moře. Jako žena nemůžu jinak...za mě prostě 5* ()

MartinDruny 

všechny recenze uživatele

Na můj vkus až příliš patetická a klišovitá italská teenage komedie ve stylu prci, prci, prcičky na konci které vše dobře dopadne a všichni si užijí ()

Reklama

Reklama