Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kousek nad hollywoodským bulvárem žije Frankie, mladá žena, která se snaží zjistit, kým chce být. Teprve poté, co zažije několik nadpozemských setkání se záhadným Linkem, mužem, který podle všeho žije život bez pravidel, inspiruje Frankie k natáčení jeho anti-mainstreamových řečí na internet. Společně se stávají hvězdou internetu. Je však těžké mít stále zdravý rozum, když se tlak důležitosti stane nezbytným. Aby toho nebylo málo, Frankie a Link si začnou milostný románek. Frankie sleduje, jak se Link stává ztělesněním všeho, čím opovrhoval. Frankie se tak začne ptát, jestli se také stává monstrem, které pomohla vytvořit. Milostný příběh o lásce k někomu, kdo nemiluje sám sebe na pozadí nové kultury dnešního světa. (Film Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (22)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Gia Coppola by asi ráda šla ve stopách své slavnější tety,ale to bude ještě chvíli trvat.Mainstream je zvláštní artovka,která by se nejspíš rád trefovala do současného trendu youtuberů a různých influencerů.ale daří se jí to se střídavou úspěšností.Jsou tady sice chvíle,které jsou vlastně poměrně dobré a velký podíl na tom má překvapivě dobrý Andrew Garfield,ale většinou je to takové divně šibnuté cosi...40% ()

Kitcat 

všechny recenze uživatele

Something is missing. Tohle mě u sledování Mainstream napadalo docela často, přestože Giu znám moc dobře a její předchozí film Palo Alto mě doslova učaroval, její další filmový počin Mainstream mi připadal jiný. Což není vůbec špatně. Je to film, který má originálnější tématiku a rozhodně se věnuje (aspoň okrajově) aktuálním problémům sociálních sítí. Sem tam má i originální práci s kamerou a celkovou scénografií. Takže esteticky je na tom film dobře. Bohužel mi ale vadil střih, chybělo mi některé scény více procítit a trochu je natáhnout. Myslím, že by to dodalo některým pasážím věcí váhu. K hlavním postavám se taky moc daleko nedostaneme. I přesto, že s hlavní hrdinkou jsme od první klapky až skoro do konce, vůbec ji neznáme. Maya Hawke je začínající herečka, která podědila vše dobré z Umy a Ethana, myslím a doufám, že ji ještě uvidíme. Andrew si počínal jako opravdový blázen, bavil mě, věřila jsem mu a myslím, že tohle pro něj byla unikátní herecká příležitost. Konec koncům film není špatný, oceňuji zase úplně jinou storylinku a snahu i jinakost, ale znovu si ho asi nepustím, co ale rozhodně nevymažu je herecký výkon Andrewa Garfielda! ()

Reklama

campix 

všechny recenze uživatele

Mainstream vypadal daleko lépe než ve finále je. Sympatické obsazení, aktuální obsah, dobrá hudba. Mohlo to být fajn, mohlo to být lepší. Takhle se tu Garfield pouze exhibuje a po slibném začátku Mainstream spěje k očekávanému konci. Škoda, protože hlavně Maya Hawke mě hodně baví. Tohle opravdu prst na tepu doby nemá, ale mohlo by mít. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

„Láska teče proudem z mého srdce.” - Kdyby Gia Coppola rozvedla ústřední myšlenku svého scénáře trochu více do hloubky, mohlo jít o hodně silný a znepokojivý film dotýkající se problematiky vlivu virtuální reality a sociálních sítí na skutečný život mladých lidí. Takto se jedná spíše o jakousi exhibici Andrewa Garfielda, kvůli jehož hereckému mistrovství však stojí za to dát tomuhle nevšednímu počinu šanci. Zaujala mě i Maya Hawke, která geny svých slavných rodičů rozhodně nezapře. (70%) ()

Swannie 

všechny recenze uživatele

Takto si mainstream predstavuje, že vyzerá ne-mainstreamový film? Ja ti neviem. Na to, že som mladá generácia, ma to naozaj žiadnym spôsobom neoslovilo, od začiatku ma to nebavilo a až iritovalo, pretože som často nevedela, ktorý cinge je naschvál a ktorý nie. Andrew aj Maya sú moje lásky, ale toto proste... nie, nič. Žiadna emócia, žiadna chémia, žiadny záujem mňa ako diváka o to, čo sa stalo po tých 50tich minútach, v ktorých som to vypla. 1* za Andrewa, ten je perfektný aj v zlom filme. Marry me? ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama