Reklama

Reklama

Poslední dopis od milence

  • Kanada The Last Letter From Your Lover (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Novinářka objeví truhlu s milostnými dopisy ze 60. let a rozhodne se přijít na kloub záhadám kolem románku, o kterém vyprávějí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (65)

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem zklamaná. Knížní předlohu jsem četla kdysi, a rozhodla jsem se jí přečíst znovu, než jsem šla do kina. Možná to byla chyba. Film by se mi asi líbil více, kdybych si bývala nepamatovala tu knihu. Úplně změnili charaktery postav (i vizáž), úplně zabili jeden zvrat, který v knížce fungoval výborně a kvůli vynechání jistých událostí z knihy působily některé postavy dost hloupě. Škoda škoda. Raději sáhněte po knize. 3* ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Krásný příběh, skvělá doba až na šílené oblečení, herečky dobře vybrané a herci taky. I když je opět škoda hudby tak se na to skvěle koukalo i když mě až konec přesvědčil o plném hodnocení. Myslím si že se tady dalo mnohem víc pohrát s průběhem celého filmu, má totiž pár drobností ke zlepšení. Není to topovka což je tady největší škoda. Jemný nádech bolesti, trocha štěstí a dobrého konce. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Po filmovom megahite Me Before You tu máme ďalší film podľa knihy Jojo Moyes - a opäť je to romantický kúsok. Kompozične sa mi tento film páčil o kus viac, dve časové roviny s dvojicou milostných príbehov mali celkom dobrý potenciál. Len škoda, že po obsahovej stránke to bolo tak trochu klišé, resp. nemám pocit, že by sme videli niečo, čo tu doteraz ešte nebolo. Príbeh zo 60tych rokov o romániku Jennifer & Anthony ma bavil oveľa viac ako ten zo súčasnosti, kde mi tá iskra medzi Ellie a Rorym prišla až moc prvoplánová. Ale OK, romantika je to pekná, dej mal dobrý spád, a aj vizuál bol príjemný, takže aspoň tie 3* si to zaslúži. ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

Taková ta variace na Romeo a Julia zasazená do šedesátek a objevovaná o třicet let později. Poučení by tu bylo: Nikdy nechoď pozdě, jinak je po lásce.  Felicity Jones se mi líbila ve filmu Holka s prknem, tady vypadala jako veverka, která si myslí, že muži jsou opice na jednu noc... hm. Konecem to sice začala zachraňovat, ale bylo to během filmu nepříjemné dívat se na takovou feministku. Opačně románek se táhl a táhl a táhl a táhl .. málem jsem usnul a nejhorší bylo, že pár mi nebyl sympatický a jejich osud mě byl šuma fuk. Prostě jsem té naservírované lásce neuvěřil. Shailene Woodley má za rok 2023 mnohem více lepších filmů a mě se líbili i Roboti. Tady mě neoslovila. Dobová hudba OK, kamera OK, deštivý Londýn podmanivý, život v něm jako v detektivkách Dicka Francise (dnes tento Londýn neexistuje), to vše body pro film, ale u mě jen 55% a na jedno kouknutí stačí. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

2 romantické příběhy a oba mi sedly. Dlouho se mi nestalo, že bych postavám tak přál. Ten z minulosti mě nechával přece jen trochu chladnějším, ale Felicity Jones jsem si zamiloval po prvních scénách. K úplný spokojenosti mi tu chybí jen větší prostor právě pro tu současnost a možná ten jeden schod k nějaké zapamatovatelnější scéně. Ale dnes mi to prostě sedlo a rád jsem se nechal unášet celým příběhem. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama