Reklama

Reklama

Recenze (20)

Wade Wright

všechny recenze uživatele

Myslím si že kvalita Standashow souvisí s jeho formátem. Standa pokládá velice minimalistické otázky a tak rozhovor začne být zajímavý až cca po dvou nebo klidně po třech hodinách. Z tohoto důvodu budou lidé, kteří si neplatí Patreon nebo nesledují živě, Standashow podhodnocovat. Nemůžu jim to mít za zlé, protože přiznejme si půl hodinové části dostupné na youtube nejsou plnohodnotné. Rozhodně si ale nemyslím že je Standa hloupý člověk, nebo že se chová pubertálně jak se zde píše v komentáři. Ba naopak jeho formát je do detailu promyšlený a když se do něj zaposloucháte tak vám opravdu dojde ta příprava co za každým jeho dílem stojí (youtuber co si platí Rešeršistu? Wow) . Neříkám že je to nejlepší podcast, ale je to určitě jeden z mála podcastů, za který bych byl ochotný zaplatit peníze. (ještě Patreon nemám :D). ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Standa je takový "kluk od vedle", sympaťák, kterému jde v prvé řadě o příjemnou atmosféru a přátelský rozhovor. Přijde mi, že na rozdíl od kluků "U Kulatého stolu" dokáže hostovi ojediněle hodit i trochu nepříjemnou otázku, pokud to situace vyžaduje, ale téměř to nedělá. Chápu, že mu jde spíše o vytvoření pohodové půlhodinky, než o konfrontaci, či investigativní novinařinu. Trošku se mi nelíbí koncept, když pro platící diváky na Patreonu je věnována až příliš velká část show. Myslím si, že placený bonus by měl být stále jen bonusem, tedy třešničkou na dortu a ne polovinou, ne-li větší části celého dortu. 7/10 ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Přestože pořad je víceméně standardem svýho žánru který funguje na bázi dialogu, hosti jsou natolik zajímaví, že dát pětikvalt je prostě povinnost. Standa je sympaťák. ()

William_ 

všechny recenze uživatele

Za mě nejnesympatičtější člověk, co dělá podcasty, do kterých si zve naprosto skvělé hosty. Bohužel mi nesedl ani jako člověk, ani jako tázající se (modeátor). Ale jeho hosti jsou natolik zajímaví a mají světu co říct, že se na něj (i přes nevoli) občas podívám. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Ze všech současných internetových podcastů/obrazových interview pořadů je StandaShow rozhodně tím nejméně záživným, nebudu tu jmenovitě porovnávat, ale Standa Hruška se upřímně neposlouchá tak příjemně jako konkurence. K jeho štěstí už u sebe ale měl hosty jako Bohdan Tůma nebo Marek Slobodník, které jinde jen tak neseženete. S nimi byly rozhovory totiž naprosto suprové. ()

markuc 

všechny recenze uživatele

trochu se miji tematy a otazky memu naturelu, ale dobre to vede Standa a zlepsuje se, krok s talk.tv je dobry krokem a fandim tomuto tymu...treba se zase casem na par dilu podivam ()

Mazlik4 

všechny recenze uživatele

Unikátní projet internetového tvůrce Standy, který již před 6 lety předpověděl zánik klasických TV pořadů a postupný přechod k internetovému vysílání. To co Standu dělá Standou je jeho nezávislost, balancování na hraně komunitních pravidel sociálních sítí a transparentní typ monetizace. Díky kterému se nemusí spoléhat na známá jména hostů a korektní vystupování. ()

dan4815 

všechny recenze uživatele

Standu mám rád. Jak zde někdo poznamenal, je to ale "kluk od vedle". Je to sympaťák (ačkoliv se často setkávám s názorem, že jeho vystupování je nepříjemné a jeho hlas se nedá poslouchat), pro mě je to člověk, který mě přivedl do světa rozhovorů. Mám rád oba jeho formáty, ale ten starší, kdy si streamoval z kuchyně nebo ze srazů a povídal si s diváky přes Skype, to bylo pro mě mnohem lepší. Ta osobitost, oponování a rozmanitost témat mi chybí, a ať si Standa říká co chce, už se dál nikam neposouvá a celé StandaShow bývalo o něm a divácích. Dnes už je to jiné, neříkám, že zlé, ale už je to něco jiného. Jeho přechod na Patreon chápu, osobně mi to ale trochu vadí, neboť dnes snad každý má ty zajímavé části rozhovorů na Patreonu. Jinak Standa je v osobním životě super, pokec s ním byl dobrý. Jenom bych chtěl dodat, že někdy je docela natvrdlý, až je mi za něj trapně, že není v některých otázkách a odpovědích naladěn na stejné vlně, jako host. Někdy mi připadá, že na sílu propaguje své vidění světa, což v některých rozhovorech tvrdě narazil. Standa není žádný mistr, spíše je podnikatel než moderátor. ()

beniczech 

všechny recenze uživatele

Standa má potenciál, kvalita se postupem času zvyšuje, ale stále mi připadá, že na některé hosty není dobře připraven. Druhá věc, co mi vadí - mnohdy položí opravdu stupidní dotaz a vždy přemýšlím, zda-li je to záměr, nebo jeho vlastní neznalost. < 65 % > ()

SidneyP 

všechny recenze uživatele

Jak mi ze začátku přišel tento formát celkem super, tak s přibývajícím počtem podcastů na české scéně, kdy je dělá kde kdo a bůh ví kde, se kouzlo celkem vytratilo. Asi jsem začal být celkem rozmlsaný, ale Standa mi nepřijde jako kdovíjak inteligentní člověk (bez urážky), jeho otázky jsou často velmi povrchní, a v některých tématech prostě nedokáže obstát. Pak si ho někteří hosté mažou na chleba. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Standa mě zpočátku hrozně moc bavil, jeho rozhovory byly na úrovni, měl svůj specifický styl a většina se odehrávala ve velice příjemné atmosféře. Bohužel mě postupem času začal čím dál tím víc nudit, přicházelo čím dál tím víc rozhovorů, které se mi vůbec nelíbily a přišlo mi, že se za celou dobu ani nikam neposunul. Pokud teda nepočítám přesun víceméně veškerých svých aktivit na Patreon, čímž mi zůstaly jen části rozhovorů, které zveřejňuje na Youtube. Současný formát jde tím pádem úplně mimo mě, už nějakou dobu dávám přednost lepším talk show, čímž samozřejmě netvrdím, že by StandaShow byla nějaká hrůza. Pro mě je to spíš takový lepší průměr. 6/10. ()

Vishnakovec 

všechny recenze uživatele

Vždy, když vidím Stanislava Hrušku, mám chuť na něj vytáhnout pušku...   No prostě toho vousatého vepře naprosto nesnesu a jeho způsob vedení rozhovorů, kdy se vyptává jako chovanec nějakého velmi speciálního ústavu, kterému někdo v dětství rozmlátil hlavu pomocí cihly, mi vždy způsobuje krvácení do konečníku. ()

UncleMorty 

všechny recenze uživatele

Pseudomoderátor žijící v růžové bublině káže o světě a politice. Sorry jako! Tenhle naprosto naivní a zblbnutý Standík by se nejdříve měl naučit zvládnout sebe sama a následně svůj pořad. Poslední co člověk při podcastu se zajímavým hostem potřebuje je politická masáž od blbečka, který žije v představě že ví jak by měl svět vypadat. ()

Dobry_clovek 

všechny recenze uživatele

Standu jsem sledoval od zacatku, protoze mi chybel porad, ktery by nebyl “ pro decka “. Bohuzel Standa sam pusobi trochu jako prerostle decko a po jeho alkoholickych zvanirnach na YouTube jsem ho sledovat prestal. Dnes se podivam vyjimecne, kdyz je tam zajimavy host, ale paradoxne mi nejvic vadi prave moderator, ktery nema charisma a i kulturou projevu odpovida spis pubertakovi. ()

FakinAdsso 

všechny recenze uživatele

Nuda, nuda, nuda. "Byl jste někdy v Bruntále? Ne? Tak to musíte!" Nuda, nuda, neumím se ptát hostů na zajímavé otázky. Můj všeobecný přehled je nedostatečný. Pokud chcete vidět víc než trailer, přijďte na Patreon. ()

Calabria 

všechny recenze uživatele

Standa každého hosta umí dobře uchopit a žádný rozhovor není špatný, jen je pro mě občas host nezajímavý, což je v pořádku. Chybí mi pokec u pivka, kdy Standa rozebral nějakou kauzu ze svého pohledu, ten byl za mě vlastně nejlepší. Že má většinu na patronů - jo má. Ale to kilo za ten měsíc za ty dlouhé podcasty někdy obetuju a vlastně jsem s tím úplně v pohodě ()

LOUNAS 

všechny recenze uživatele

Prukopnik rozhovoru na youtube, rana tvorba byla uvolněná, příjemná, amaterská a velice osobní. Později stále zajimavé rozhovory z nového studia, nicméně postupně kvalita upadá a dle mého hosti zajimavý nejsou (tedy tak 1 ze 4 je zajimavý), vzdaluje se mému gustu. Kdysi názorový střet se Stigurem byl báječný. Postupně přecházím ze ctyr hvezd na dve, kvuli změně formátu a výběru hostů. ()

Reklama

Reklama