Reklama

Reklama

Max měl vždy zabijácký půvab. Doslova. Alexandra si nemůže dovolit žádné silné emoce, protože její vlastní srdce ji může zabít. Když je osud svede dohromady, začnou pociťovat neobyčejné spojení. Mohou však s takovými hendikepy očekávat něco víc? (Filmbox)

Recenze (26)

angel74 

všechny recenze uživatele

Nápaditý scénář stál u zrodu povedeného teengerovského filmu, který vypráví o tom, že i ti největší životní smolaři si zaslouží alespoň jednou jedinkrát poznat oboustrannou lásku jako trám. Tragický příběh s celkem originální zápletkou a existenciálním přesahem je dojemný až k zalknutí, a přitom báječně odlehčený nenásilným humorem. Užila jsem si to i díky výborně zvolenému hudebnímu doprovodu měrou vrchovatou. (85%) ()

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Originální a fajn nápad overall, ale až moc to tlačí na sílu, aby se to zalíbilo. Na každou fakt dobrou scénu pak připadá několik klišovitých a jak z levný romantický komedie vytáhnutých replik a pasáží, přičemž je to úplně nejvíc cítit v závěru. Škoda, protože námět to má fakt povedenej. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý fantasy prvok, to sa musí nechať. A k tomu ešte aj prevedený na totálnu hovadinu. No dejová linka v konečnom dôsledku bavila, i keď sa to samozrejme nezaobišlo bez veľkej dávky pátosu. A hlavne, to všetko medzi tými dvomi sa dalo čakať, každý jeden film z USA na túto tému ide podľa tejto šablóny. Priemer. 60/100 ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Looks That Kill" ma nakoniec celkom príjemne prekvapilo. Takto si predstavujem romantickú dramédiu. Žiadne patetické scénky, žiadne otravné dialógy a postavy postavené v celkom zaujímavej situácii. Nebudem to rozoberať do detailu, no pravda je taká, že aj Max aj Alex majú svoje problémy, s ktorými sa musia potýkať a nevedia ako z nich von. No obaja jeden tomu druhému na čas pomôžu na chvíľu zlepšiť život. A možno aj v jednom prípade na dlhšie. Toto je ten typ filmov, ktoré mám rád a dokážu ma vždy potešiť. Sú srdečné, nechýba im humor a skrz to všetko čo sa deje dokážem našim postavám rozumieť. Občas sa tu nájdu nejaké tie klišé a momentky, ktoré úplne nefungujú, no dokážem ich prijať celkom okey. Je tu len jedna vec, ktorá do filmu nemala podľa mňa ísť a bol by bez nej zaujímavejší a lepší. A to je postava Craiga. Dokopy tam nemá jeho postava žiadnu podstatnú rolu. Je tam dokopy len ako hajzel. Na dve scénky a to je všetko. A pritom si vychytí jeden dôležitý filmový moment. No jediné čo urobí počas oboch scénok pre mňa je to, že ma otrávi a čakám na to kedy konečne vypadne. Nič na jeho postave nebolo dobré. Ale okrem toho film funguje podľa mňa veľmi dobre. Je vtipný, je milý, je smutný, je srdečný, je láskavý, čo viac by som chcel? Pre mňa príjemný film na poobedie, ktorý potešil. A okrem toho Julia Goldani Telles je fakt super. Hodnotenie: B+ ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Neškodná zábava, ale nečekal jsem takový emocionální konec. Také věřím, že má Brandon smrtelně krásně atraktivní obličej, ale risknul jsem to se na něj podívat. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Originalitu tu nemôžeme vytknúť, o tak šialenej „chorobe“ som ešte nepočul. Zvyšok je už niečo, čo sme videli niekde inde. Klasická romanca, obaja chorí, pomáhajú si a cez to celé majú zmysel pre humor. Zámer filmu: na konci rozplakať za pochodu silnej pesničky. Nemám rád klišé a k tomu ešte účelové. ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Max se narodil s příliš hezkým obličejem, který když někdo zahlédne, zemře. To ho přivádí k šílenství, má deprese a svůj život nemá rád. Studuje doma a kromě jednoho kamaráda se s ním nikdo nebaví. Jednoho dne ale pozná Alex a jeho život se otočí o 360 stupňů. Tento snímek je jednoduše úžasný. Zamilovala jsem se hned po shlédnutí traileru. Je to neotřelé, neokoukané a i přesto, že je to vlastně moderní film, moc modernosti v něm neshledáte. Hlavní představitelé se oblékají jako v 90. letech, hrají staré pixelové hry, a jejich koníčky se také zrovna moc moderním směrem neubírají. Celý koncept tohoto filmu je spíše vážnější, ovšem ho hezky doplňuje nenásilný a zároveň velice přívětivý humor, díky němuž opravdu nemáte pocit, že sledujete klišovité teen drama. A ne jen to, postavy jsou také velice sympatické a tak přirizeně milé. Jedná se o velice upřímný snímek. A i přes nějaké ty humorné scénky, nečekejte vyloženou komedii. Jde o trpko-sladký srdečný příběh. Závěr byl velice pěkný a procítěný. - "The last thing Alex taught me was, that those that see me for me don't find my face to be the most attractive part. Unconditional love is the immunity." ()

MightyHal 

všechny recenze uživatele

Film o klukovi který je tak atraktivní až je to smrtelné ze začátku nabízí poměrně humornou i svěže na poměry žánru, natočenou romantickou teen komedii. Z prvu je sranda vidět hlavního hrdinu jak se s každodenním životem protlouká s obvázanou hlavou aby ho nikdo neviděl či jak se s tím snaží randit. Jenže jakmile pozná jednu nemocnou slečnu, tak film jde minutu po minutě do čím dál hlubších young adult vod. Takže nesmí chybět ležení ve vaně plné bombonů či nelogické problémy v jejich vztahu kvůli zdravotnímu stavu té holky. No a závěr už vyloženě přehnaně hraje na city. Nebýt té young adult omáčky, tak by bylo zaděláno na docela příjemný kult na poli romantických komedií. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Predvídateľný dríst od začiatku do konca. Efekt niečo nového vyprchá pomerne rýchlo, potom je to už len romantický blábol a pri ktorom majú ženy plakať a muži im dolievať víno. 1 z 5 ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo na průšvih, ale nakonec je to celkem super... Je to originální romantika, zároveň trošku komedie i drama, a nikde to netlačí na pilu. Chybí v popisu, že je to fantasy, ale to vůbec nevadí. Oba hlavní představitelé moc sympatičtí...80% ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

„Trochu“ atypický (a bolestivý) romantický príbeh, kde nechýba ani dráma, ani občasné zavtipkovanie (ale len v snahe trochu uvoľniť vážnosť vecí – aj keď nie vždy sa to podarí). Ústredná dvojica Brandon Flynn / Julia Goldani Telles je fajn – chémia medzi nimi je spíš krehká, ale funkčná. (Bolo mi strašne ľúto Alexa.) To, že Max na konci „sa zmení“ na niekoho takého, ako „Doc“ v príbehu Doctor Sleep, radšej nekomentujem. P.S.: „Danielle Stell? Ona je zlodejka. Má to aj v mene.“ Osobné hodnotenie: 73% (***) ()

pumpkinqueen 

všechny recenze uživatele

Neoriginální love story v naprosto originálním převleku. Důkaz, že i s romantickým klišé se dá naložit nově a neokoukaně! Příjemné postavy i prostředí, vtipně podivný humor (ten já můžu) a stopáž tak akorát - ideální jednohubka na páteční večer. Dlouho jsem si takhle neužila romantickou komedii. A na fešáka Brandona Flynna byla skutečně radost (ne)pohledět. ()

E lan 

všechny recenze uživatele

Pro mne, chronického melancholika, je to prostě lahůdka. Smutný příběh, originální námět, velmi dobří neokoukaní herci. Moc pěkné. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Trochu dětský, trochu hluboký, zajímavé téma, které mě od začátku pilo krev, páč čumět celej film na zafačovanýho mladíka se mi moc nechtělo. Naštěstí jsem přetrpěl přemoudřelý oduchvno na počátku, přenesl jsem se sám přes svou pýchu, a dostal jsem docela fajn nášup, ze kterýho jsem nakonec i slzu uronil. ()

Detektiv-2 

všechny recenze uživatele

Nenápadná ale velmi příjemná oddychovka. Líbil se mi originální námět, ve kterém o vtipné i smutné momenty nebyla nouze. Místo, hudba, kamera - vše funguje na výbornou. Závěr sice jel v podobném režimu, jako většina filmů o "nemocné lásce," ale rozhodně to filmu neubírá kvalitu. Vše co se děje předtím je radost i pochopení. ()

Jemes 

všechny recenze uživatele

ach jo... kdy už se dočkám filmu, kde bude pěkný konec??? neustále jen konce, kde někdo umře ! film byl fajn, ale ten konec to zabil, tak jako většinu podobných filmů, kde je někdo nemocný... ()

HMTD 

všechny recenze uživatele

Za mne příjemné překvapení, představoval jsem si trochu jiný film, i během sledování filmu jsem předpovídal trochu jiný děj, ale musím říci, že je to napsané dobře. ()

Reklama

Reklama