Reklama

Reklama

Zem je láva

(pořad)
  • USA Floor is Lava
Soutěžní / Reality-TV
USA, 2020, 26–38 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Týmy soutěžících si hledají cestičky v místnostech plných lávy. Skáčou ze židlí, visí na závěsech a houpají se na lustrech. Ano, přesně tak! (Netflix)

Recenze (17)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Tento nový americký pořad z dílen Netflixu mě bohužel vůbec nezaujal. Je to dáno zejména repetitivní šablonou a rádoby dramatickým střihem, který se okouká až moc rychle. Situaci moc napomáhají ani soutěžící, u nichž jsem si absolutně jist, že nikdo nemá IQ větší jak 50. Škoda, potenciál na další zábavnou televizní záležitost ve stylu “Wipeout” zde vážně byl. (Netflix) ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Samotný koncept hry nie je vôbec zlý, ale je to zbytočne dlhé, našincovi nič nehovoriaci súťažiaci a rozhodne to nie je program, ktorým by väčšina ľudí strácala časť. K realite to má pomerne ďaleko, peniaze mali zrejme súťažiaci rozdelené vopred pretože u nich nie je vidieť nejakú snahu naozaj sa ponáhľať a súťažiť o hlavnú výhru. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

něco jako Wipeout,jen méně zábavné a méně vtipné.Čtyři díly bohatě stačily,zbytek vidět nepotřebuji...40% ()

drake31 

všechny recenze uživatele

Sľubný nápad pretavený do otravného finálneho produktu. Keby sa tvorcovia nesnažili správať k divákom ako k totálnymi idiotom, vysvetľovať každú jednu súčasť trasy, opakovať všetko desaťkrát počas epizódy, a nechali by súťažiacich ísť si svoje, Floor Is Lava by bolo omnoho zábavnejšou, energickejšou a napínavejšou podívanou. V súčasnej forme táto show pôsobí len ako televízna relikvia zo začiatku milénia, ktorú našiel stážista z Netflixu v archíve ABC. ()

beniczech 

všechny recenze uživatele

No konečně to někdo zrealizoval! :D Moderátor vtipný a občas padne i chytrý komentář, soutěžící někteří sympatičtí, někdy je to bída... Fajn střih a akce. /70%/ ()

Tirkus 

všechny recenze uživatele

Samotné místnosti s překážkami vypadají dobře, ale seriál se ani nesnaží vypadat reálně, je zde příliš mnoho "dramatických" pauz a střihů a samotní soutěžící jsou většinou dutí jak bambus. ()

KukulienkaHO 

všechny recenze uživatele

Áno, je to reálne iba ďalšia prekážková súťaž, tentokrát v štýle hry "floor is lava", kde sa hráči snažia dostať cez dráhu plnú nástrah (tentokrát v podobe kuchyne, pivnice, detskej izby, atď.) a, samozrejme, pokiaľ spadnú, tak skočia vo vode (tentokrát vo farbe pomaranča). Avšak mňa tieto programy stále dokážu baviť. Ničím to zvlášť nevyniká, ale technická stránka je na prvotriednej úrovni, o tom - potom. Ako teda píšem, v tomto ohľade taký príjemný priemer - 3*. Update po 2. sérii: Musím povedať, že som sa viac bavil než pri prvej. Možno aj preto, že už som vedel, do čoho idem. Každopádne, boli tu vykonané nejaké úpravy veľmi pozitívneho charakteru: 1. Moderátor na nás nerozpráva len spoza kamery, ale je prítomný priamo na mieste činu, rovnako aj súťažiaci, ktorí už prekážky absolvovali a teraz pozerajú a hodnotia súperov. 2. Pridanie finále - Sopky, kde si prvé dva tímy (po prvom kole) priamo zmerajú sily o "legendárnu LAVA LAMP" (a 10 000 $). Škoda len, že 2. séria bola oproti 1. polovičná. Update po 3. sérii: V podstate je zatiaľ najnovšia séria druhou polkou tej predchádzajúcej, aj v rámci toho, že destinácie sú totožné (a série vyšli krátko po sebe). Ale okej. Dúfam však, že prípadná 4. séria zas zabrúsi do nejakých nových prostredí... BTW, hodnotenie dočasne navyšujem na 4*. ()

BaT_M 

všechny recenze uživatele

Jako musím uznat, že to mělo potenciál, ale účinkující jsou mentálně ještě za opicemi. Ve Far Cry: Primal jsou ti Udamové a ostatní opičáci chytřejší, než tihle kokoti. Jako nechci bejt zlej, ale ti soutěžící potopili tuhle rádoby soutěž na dno té jejich lávy. Ono si stačí pustit první díl a první tým. Ti totiž mluví za vše. Tím bych tuhle kravinu podobnou Wipeoutu, kterou jsem měl i celkem rád ( myslím tu britskou, ve které byl Richard Hammond ) uzavřel a s jistotou můžu říct, že už si to nikdy v životě nepustím. 10%. ()

Holly_Molly 

všechny recenze uživatele

Žít v Americe, hned se přihlásim! První věc na kterou narazíme po dvouletý pauze na Netflixu a zrovna v podstatě variace na Wipeout, akorát vtipnější a nápaditější. A co na tom, že to občas působí jako podle scénáře.. soutěžící se bavili, my jsme se bavili, moderátor/komentátor se bavil nejvíc a 10 dílů je ideální počet, aby se držkopády a samotný téma neomrzelo. 👌 ()

Arany 

všechny recenze uživatele

Není to zdaleka tak špatné, jaké to má zde hodnocení. Místnosti jsou moc zajímavé a kluk v každém z nás by rád takovou soutěž zkusil. ()

fernandez 

všechny recenze uživatele

Wipeout 2.0 se nekona. Vitezstvi je na cas, ale je az prilis evidentni, ze soutezici maji pokyny od produkce, ze musi prekazky zdolavat postupne po jednom, aby divak mel sanci prehledne videt vsechno. Jaky ma takova soutez smysl? Kvuli tomu pak lezou od jedne prekazky k druhe super opatrne a nevznikaji zadne faily k zasmani a naopak na sebe soutezici akorat otravne krici. ()

Booxtronic 

všechny recenze uživatele

Snaha o napodobení Wipeout, ale podle mě celkem nezáživná. Prostor, po kterém se mohou soutěžící pohybovat, je velmi malý a soutěžící sami vypadají, že často příliš mnoho rozumu nepobrali. Nápad je to skvělý, ale provedení mi úplně nesedí. A nejvíc mi vadí, jak padlí soutěžící "dramaticky" mizí v lávě. ()

mikehoblog 

všechny recenze uživatele

Krásný příklad toho, jak zničit reality show tím, že se zaměříte pouze na show a na realitu se totálně vykašlete. Ty herecké výkony účastníků jsou opravdu k pláči... ()

jlpib 

všechny recenze uživatele

Velmi rychle omrzí, protože se to hodně opakuje a po čase se začnete nudit, ale aspoň mají hezky udělané úrovně. Část kde mluví o soutěžících je až moc dlouhá a akce v tomto žádná. ()

Reklama

Reklama