Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(33)

Obsahy(1)

Jedna žena a tři muži. Kdo je tu oběť a kdo pachatel? Všechno je zkrátka jinak, než by se mohlo zdát. (Netflix)

Recenze (29)

claudel 

všechny recenze uživatele

Krimi thriller a erotika, kombinace, kterou miluji a pokud se to podaří umně spojit, vznikne z toho vzrušující zábava. Vůbec jsem nevěděl, že Maite Perroni i hraje - znám ji jako zpěvačku s podmanivým hlasem, která nazpívala jak rychlejší, tak pomalejší hity. Jako herečka se mi líbila náramně, nicméně nejlepší herecký part si pro sebe uchvátil Erik Hayser. Erotické scény byly sexy a vzrušující a přitom nebyly nijak pobuřující, obscénní či nechutné, všechno vyobrazeno umělecky a decentně. Zápletka byla zamotaná, zvratů navýsost hodně, místy to zavánělo trochu překombinovaností. Celkový dojem je ovšem nadprůměrný a nedivil bych se, kdybychom se dočkali pokračování - domnívám se, že některé otázky ještě nebyly uspokojivě vysvětleny, zvláště ty spojené s dávnou vraždou. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Netflix se vrhnul na mexické vztahové drama? U honosné vily jsou forenzní specialisté, v bazénu plave bezvládné tělo. Dostáváme se o několik týdnů dřív. Atraktivní univerzitní profesorka Alma žije s váženým soudcem Leonardem a dospívající dcerou. Mají své běžné potíže, ale rodinka vesměs klape. Ovšem Alma odjíždí na plánovaný víkend za čerstvě rozvedenou kamarádkou Brendou, která ji na party navádí, aby ulovila nějaké mladé maso. A tím začnou nemalé problémy. Nějaký ten náznak, nějaká ta falešná stopa a hodně opakovaček. Čekal jsem hutné mexické drama, místy se ovšem jednalo o vážně se tvářící telenovelu s několika ostřejšími erotickými sekvencemi plnými ultranezkrotné vášně. Nechybí přestřelené emoce, pokřivené charaktery a místy až hysterické herecké výkony. Zhruba před polovinou série se víc dostáváme do thrillerových vod, místy úsměvně překombinovaných. Pak zase tvůrci diváka falešně vedou a ohýbají souvislosti. A opět sklouznou k nějaké úsměvné berličce. A pak zase něco chytře propojí. Prostě jako na houpačce. Tudíž zklamaný nejsem. To obří množství vaty a horkokrevní hrdinové s kolísavými náladami k tomu prostě patří. Pokud něco vyloženě vadilo, tak úsměvná (rozuměj pitomá) setkávání s terapeutkou a nespočet snových (nebo různě se opakujících) sekvencí. Tři až čtyři hvězdy. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Viděnou v anglickém (pečlivém) dabingu s řeckými titulky. Začátek má super drive, ale je hodně vidět, že zadání bylo na 18 dílů materiálu, protože s postupem série přibývá snových záběrů, opakovaček, vzpomínaček, jiných verzí toho jak to celé bylo, a vytluče se to do ztracena. To věčné vzpomínání začne být až otravné, v podstatě se nic nového neděje a děj se posouvá hlemýždím tempem. Hlavní hrdinka má silikony, které v podstatě nikdy neukáže naplno. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Asi ma podvádza, hovorí si žena. Hneď túto domnienku vezme za svoju a podľahne prvému cigánovi na párty. Bez reptania, takmer bez odporu. Tento seriál je ale celý o nevere, sexe, erotike a čiastočne má detektívny nádych. Čiastočne, lebo síce sa to tvári ako hlavný zámer – riešiť to krimi -  a ponúkajú sa zaujímavé zvraty – no napriek tomu stále v každej časti ide najmä o sex, nahotu a vy už ani neviete, kto s kým kedy šukal. Alebo skôr uhádnete, kto s kým nešukal. Dej býva často nepriamočiary, je tu príliš veľa flashbackov, ale takisto halucinácie, sny, preludy (väčšinou samozrejme zase o sexe). Detektívna časť je v oboch sériách pritom na konci pochovaná rozuzlením. Prvá séria má vyslovene trápne vysvetlenie, druhá séria úplne jasné, predvídateľné. No a nebol by to Netflix, keby tu nedával svoju úchylnú propagandu. Dcéra hlavnej predstaviteľky je síce naozaj hnusná, že začnete pochybovať o existencii len dvoch pohlaví, ale kecy o tom, že milovať môžeme aj bezpohlavné osoby, lebo milujeme osobu a nezáleží na pohlaví a či vôbec nejaké má, tak to je už čistá propaganda. Apropo, hovorili, že homošina nie je chorobou, lebo to je vrodené. Tak ako potom môže človek prelietať a raz byť hetero a raz homo? Lebo toto presne je tu ukázané ako normál. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Šílené, napínavé, vášnivě, dramatické, sexi, prostě dobře natočené. Herečky krásné přitažlivé ženy, herci skvělý, příběh dlouhý plných zvratů a nečekaných momentů, prostě skvělá podívaná. ()

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Zvláštní patvar.  Není to klasická telenovela, nad kterou by se dalo snadno ušklíbat, je to zajímavější. Hodně sexuálních scén, ale takových uhlazenych a vlastně hezkých, takže nic pro fajnšmekry. Snové scény kontra docela dost zvratů. Ale hlavně má 1. série 18 dílů, což je masakr. Druhou už nedám, ani když mi byla Alba dost sympatická. ()

earl hickey 

všechny recenze uživatele

Čím víc dílů, tím lepší (hodnoceno po šestém díle - 4 hvězdy). Je to sice trochu jak telenovela😀, ale jsem zvědavý jak to bude dál a dostává to i zajímavou zápletku. A Alma (Maite Perroni), tak ta mi zlomila srdce😍😍😍. Po dokoukání musím dát dvě hvězdy, fakt to nešlo. Konec překombinovaný, prostě mexická telenovela. ()

WayDott 

všechny recenze uživatele

I když by si někdo mohl podle názvu myslet, že se jedná o nějakou debilní mexickou telenovelu, tak to vůbec....napínavé drama, místy trochu zamotané a nelogické scény, ale něco tam dát producenti museli. Nevím jak ostatním, ale mě dva hlavní hrdinové vůbec nepřipadali sexy (Dario a Leonardo). Naopak na mě chvílemi působili až odpudivě. Hlavní hrdinky už byly hezčí :-D Jinak ()

yvona 

všechny recenze uživatele

Rozhodně se nejedná o žádnou telenovelu, ale thriller se vším všudy, který vás přibije k monitoru. Erotické scény jen zvyšují dramatičnost a to skvěle. Obdivuji tvůrce,že udrželi napětí celých 18 epizod a to bez hluchých míst, bez vaty, bez hluchých míst nebo nesmyslných dialogů. Je to promyšlené od začátku do samotného konce. PS jediná kráva je Zoe :)))) ()

Dvoja 

všechny recenze uživatele

Jen kvůli posledním třem dílům strhávám hvězdu za zbytečnou zmatenost. Ačkoliv jsou zápletky podstatou celého příběhu, tak stále platí, že čeho je moc, toho je příliš. Snad to trošku povýší další chystaná řada :-) ()

Hashirama 

všechny recenze uživatele

Z dramaturgického hlediska oceňuju snahu obcházet divákova očekávání, což se seriálu daří docela aktivně téměř po celou více než štědrou dotaci epizod (která by snesla menší redukci). Bohužel s tím jde ruku v ruce neschopnost povznést se nad zažité a na domácím trhu v podstatě povinné telenovelové základy, které s sebou přinášejí dost pro soudného evropského diváka nežádoucích vedlejších účinků. Ta okatá snaha vplétat do sebe všechny příběhové archy všech postav za každou cenu, neustále se spoléhat na nespolehlivé vyprávění a prvoplánové berličky typu halucinace, aby se vygeneroval další šokující cliffhanger, nezdravě přehnaná dramatičnost a samozřejmě afektované a hysterické postavy, které (bez ohledu na věk) víceméně nejsou schopny cokoliv logicky řešit a jejich odpověď na všechno je si s někým zašukat, to jsou všechno kořeny, které jsou latinské tvorbě vlastní, a jak vidno, ani pokus o napínavé detektivní drama je nedokáže nechat ladem. Ve výsledku dost přehrocená a překombinovaná etuda pro patnáctileté teenky, které si ujíždějí na fuckboy charakterech a na efekt zaranžovaných bezuzdných sexuálních scénách jak z reklamy na Victoria’s Secret. Stejně lze doporučit i zoufale vyprahlým obstarožním hospodyňkám a jejich kočkám. Tradiční pokusy Netflixu o udávání liberální společenské agendy už pak ani nemá cenu zmiňovat, berte nebo nechte. Ovšem přiznejme si, že holky jsou tu výstavní, takže se těm náruživým padesátníkům ani nelze moc divit, a mít to o osm dílů míň, možná, ale opravdu jen možná bych byl býval shovívavější. 4/10 ()

Adinka 

všechny recenze uživatele

Telenovela, která se tváří jako kvalitní detektivka. Postavy spočítate na prstě jedné ruky, takže se musí celou dobu chovat úplně debilně, aby se to zvládlo natáhnout na 18 dílů. Herci máchaj rukama, brečí se mlátí se jak pominutí. Kromě příbuzných spí každý s každým. Když už si myslíte, že se něco vyřešilo, zjistíte, že to byl jenom sen nebo halucinace. Chápu, že si občas scénárista potřebuje pomoct, ale tady se jedná úplně nesmyslně. Na logické otázky nedostanete odpověď. Vůbec nechápete, jak se bývalý policista dostává k některým informacím. Jak se může dospělá ženská zamilovat po jedné noci a celou dobu to řešit. Vlastně není pochopitelné ani to obsazení. Matku hraje 36letá herečka a dceru 22letá herečka, takže vypadají jako spolužačky. Od 8 dílů jsem jenom kroutila hlavou a dokoukala ze zvědavosti, kam až tohle může dojít. Scénárista se opravdu nezalekl ničeho. ()

JenYu 

všechny recenze uživatele

Viděna 1. série: (možné spoilery) Jsem velmi spokojená. Nečekala jsem nic (respektive jen další z řady zaměnitelných netflixovských seriálů) a byla jsem více než mile překvapena. Hodně mě to bavilo!! Co bych pochválila: skvělá chemie mezi Almou a Daríem; bordovo-okrové barevné ladění, které celý příběh krásně zkompaktnilo; hezká výprava; Daríovo charisma; wow faktory (když už si divák myslí, že ho nic nepřekvapí, tak se objeví další nečekaný moment - např. chybějící Brendino tělo); iluze (oceňuju, že si tvůrci s divákem hrají a servírují mu násobné scény nebo představy postav). Samozřejmě, že seriál trpí klasickými seriálovými nešvary (např. zanedbávání dítěte, které se následně dostane na scestí; schéma každý s každým; natahování dílů; překombinovanost děje), ale celková atmosféra, neokoukané prostředí Ciudad de Mexico, tajuplnost a vhodný soundtrack to všechno přebíjí. Za mě velmi zdařilé. P. S. Tříminutová scéna Daría ve sprše smyslnější a víc funkční než celý film 365 dní 2. díl :) **** 1. 3. 2023 Viděna 2. série: A ta se tedy nepovedla, takže musím hodnocení rozdělit. Bavil mě vlastně jen první díl, který ještě jel na vlně předchozí série. Později vše sklouzlo k totálnímu chaosu, ve kterém se nedalo vyznat, nudě a repetitivnosti. Korunu všemu nasadilo rozuzlení, které mě opravdu znechutilo. Ze zaujetí z první série nezbylo nic, takže s odřenýma ušima ** ()

taibrek 

všechny recenze uživatele

Seriál sa dal pozerať, ale je to zase jeden z tých, kde naťahujú každú časť a potom rozúzlia všetko na čom stavali v jednej poslednej časti... Romantika, sex a krimi zápletka, to tento seriál naozaj ponúka 👍 ()

OMe_CZ odpad!

všechny recenze uživatele

Au... Moc to boli. Pretlpel jsem to a uz o tom nikdy v zivote nechci slyset. Dokoukano jen ze zvedavosti na jake dno jsou tvurci schopni klesnout. Scenar neni spatny ale lidi co toto tvorili jsou uplne mimo. ()

Modeman123 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla opravdu dlouuhá hříšná touha. Mexičani, vyživajíc se v bizárních scénářích již od dob vzniku prvních telenovel, kde nebyl problém, aby hlavní hrdina třikrát zemřel, z toho dvakrát, aby se mu to jen zdálo a napotřetí ho zachránili lékaři tak moc, že z něj zreinkarnuje úplně někdo jiný, vyvedli na svět další dítko. Bizár to trochu je, o tom žádná, ale má to určitou, nepopiratelnou, úroveň. ()

Stinger78 

všechny recenze uživatele

Kvalitní seriál, jehož plusem byla krátká stopáž dílů, takže vše letělo v rychlém tempu a nebyl čas na hluchá místa. Skoro každý díl měl nějaký zvrat, což může v důsledku působit, že se to překombinuje, ale opak byl pravdou. Povedené za pět. ()

Reklama

Reklama