Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na Havajské ostrovy přijíždí mladý surfař Rick Kane (M. Adler). Láká ho známá surfařská soutěž a hodlá na ostrovech zůstat. Potkává místní krásku Kiani (N. Peeples), naslouchá rozvážnému Chandlerovi (G. Harrison), který před léty přišel z "pevniny". Celkově je však Rick zklamán turisticky zkaženým prostředím bývalého ráje. Podaří se mu vyhrát soutěž a na radu Chandlera se vrací do Kalifornie studovat. (ČSFD)

(více)

Recenze (9)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí tohoto filmu (mimochodem zajímalo by mě kde PRIMA tuhle tu vykopávku vyštrachala) se mi nějak zachtělo zasurfovat (ne.. zaserfovat), nějak jsem totiž tomuto adrenalinovému sportu přišel na chuť, teď si ale ještě vycucat to moře, velké vlny a pak nakonec se to ještě naučit, ale dobrý času mám dost. Ale výzva si něco dokázat, podobně jako Rick Kane je to nicméně dobrá:-) Pohodový (jo Havaj je Havaj) a nenáročný film, krásná příroda, moře, teplo, sluníčko, pěkné baby a prodloužené léto alespoň ve srovnání s tím co máme tady u nás v Česku:-) ()

Reklama

inutihar 

všechny recenze uživatele

Hollywood meets World Tour. Vidět North Shore je pro každého, kdo se někdy pokusil postavit na prkně ve vlnách, povinnost. Příběh jedno velké klišé, dialogy směšné, herecké výkony (zejména ty, o které se pokoušejí tehdejší špičky profisurfingu) strašlivě toporné. Ale to je jedno, surfařské scény jsou ale docela slušné (pokud pomineme detaily, že jezdci díky střihu během jízdy střídají různá prkna) a některé hlášky z filmu používají surfaři dodnes, protože tento film má kultovní statut absolutního surfařského filmového guilty pleasure a s tím nezbývá než souhlasit. V reálu bych tomu dal tak dvě až tři hvězdičky, ale v tomto případě... ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama