Reklama

Reklama

Prostě vášeň

(festivalový název)
Trailer 2

Obsahy(1)

Laetitia Dosch a Sergej Polunin v provokativním erotickém dramatu o pramenech vášně. „Od září jenom čekám na muže: aby mi zavolal a přišel… Všechno mi na něm přišlo vzácné: jeho oči, jeho ústa, jeho penis, vzpomínky na dětství i hlas…“ (Dny evropského filmu)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (2)

mira007 

všechny recenze uživatele

Francouzské provokativní erotické drama o mamině, která si začne s tajemným ruským diplomatem. Nepůsobí to hloupě, ikdyž úplně pro masy to není, ale pro mne to provokativní nebylo tématem, nebo ostřejšími erotickými scénami, ale byl jsem zvědavý na nahé tělo hvězdy filmu a překvapivě ne Laetitie Dosch, ale tý baletní světový jedničky Polunina, jestli to pako má na sobě vytetovaný ty tři podobizny Putina, kvůli čemuž mu dali letos stopku na vystoupení v Kroměříži. Tak smolík, žádní Putinové nebyli, asi mu to přepudrovali nebo překreslili. ()

Galerie (9)

Související novinky

28. Dny evropského filmu startují!

28. Dny evropského filmu startují!

15.06.2021

DEF proběhnou v termínu od 16. do 23. 6. v Praze, Ostravě, Brně a v dalších městech ČR v rámci festivalových ozvěn. DEF jsou filmovým festivalem, který se již 28 let zaměřuje výhradně na současný… (více)

Reklama

Reklama