Reklama

Reklama

Galerie zlomených srdcí

  • USA The Broken Hearts Gallery (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Co kdybyste si z každého vztahu schovali něco na památku? Film Galerie zlomených srdcí sleduje život dvacátnice Lucy (Geraldine Viswanathanová), která je vždycky bezvýhradně svá. Pracuje jako asistentka umělecké galerie v New Yorku a všechno dost prožívá. Když se s ní rozejde její poslední přítel, dostane Lucy nápad na vytvoření Galerie zlomených srdcí, prostoru pro předměty, které nám zůstaly po našich bývalých láskách. Zprávy o galerii se šíří rychlostí blesku, vznikne díky ní nové hnutí a všichni romantici, včetně Lucy samotné, dostanou šanci na nový začátek. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (20)

Rumbambule 

všechny recenze uživatele

Pořád stejná osnova příběhu, naprosto předvídatelná zápletka, ale zasazená do originálního prostředí. Ani by mi nevadilo, že v současných filmech se málokdy v záběru sejdou lidé stejné rasy. Ale proč proboha ta hlavní postava vypadá, jako by ji bylo maximálně 14? Kromě závěrečné party, kde bych jí těch 20 uvěřila... Nakonec to ale celé bylo takové milé :) ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Tradiční romcom s okouzlující pro cílové publikum a s báječnou chemií mezi oběma protagonisti . Ona dostala kopačky a jako asistentka galeristy v New Yorské galerii vytvoří výstavu suvenýrů z dřívějších vztahů. Film má svůj styl a srdce. Pěkné dialogy napsala režisérka a scénáristka Natalie Krisnki. Kromě zlomeného srdce zde uvidíte kousek sebe samého. Přesto jsem měl trochu pocit , že jsme uvízl v předměstském klubu , kde není moc dobré jídlo a porce jsou malé. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Pekný a originálny námet, ktorý mal rozhodne potenciál. Ale napokon žiadna sláva, a celé mi to prišlo až moc prvoplánové a predvídateľné. K ústrednej postave Lucy som si akosi po celý čas nedokázal vypracovať nejakú zásadnú sympatiu, to som skôr "súcitil" s Nickom. Myslím si však, že na takomto perspektívne dobrom námete sa dal vystavať oveľa lepší príbeh, s lepšou zápletkou a aj s kvalitnejším záverom. Dialógy tiež žiadne terno. Ale aspoň tie 3* si to relatívne zaslúži, aj to hlavne za tú dobrú ideu galérie, ktorá mi tak trochu pripomínala moju srdcovku - istanbulské Múzeum nevinnosti (podľa Orhana Pamuka). ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Vo všetkom úplne tradičná jednohubka. Neprekvapivé, ale milé. Predvídateľné, ale zbytočne to nemanipuluje s divákom. Ťažko sa mi to hodnotí menším počtom lebo v rámci cieľovky aj žánru to spĺňa úplne všetko čo si to predsavzalo splniť. Chémia medzi ústrednou dvojicou síce až tak nefunguje a moralizovanie s presladeným finále je už takou nutnosťou, ale nenudilo to a skôr ako vtipné to bolo úsmevné. Čo oceňujem. Ale ako vravím...jednohubka. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"The Broken Hearts Gallery" bol romantickým filmom, na ktorý som bol celkom zvedavý. Obsadenie zaujímavé, vyzeralo to dobre a rád sa zasmejem. No po dopozeraní som nadobudol pocit, že celý tento film sa dá zhrnúť v jednom slovíčku. "OKEY". Celý tento film je spracovaný absolútne okey. Vyzerá okey, romanca je okey, atmsoféra je okey, postavy sú okey. Nápad nie je najhorší a dokonca tu bolo niekoľko netradičných predmetov, ktoré rozhodne boli originálnou spomienkou. No po dopozeraní mi nenapadne asi jediná scénka, kde by som mal pocit, že bol film výnimočným. Neviem ani čo o ňom reálne môžem povedať, lebo výsledný efekt je absolútna nula. Nápad je dobrý, herci sú dobrí, je to kompetentne natočené a dá sa to pozrieť bez toho, aby sa človeku otváral nožík vo vrecku. Ale nemá to iskru ani náboj a výsledne tak všetko letí absolútne do prázdna. Môj pocit. Hodnotenie: C+ ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama