Reklama

Reklama

Až na Měsíc

Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Animovaný muzikál o dívce, která si postaví kosmickou loď a vydá se hledat mytickou měsíční bohyni. Režie se ujal legendární animátor Glen Keane. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (64)

LND 

všechny recenze uživatele

Začátek super, ale později se příběh začal ubírat směrem, který je na můj vkus až příliš infantilní. Vlastně vůbec nevím, co si z toho mám odnést. Ani nedokážu říct, jestli byla měsíční bohyně hodná nebo zlá. Želatinový vzhled měsíční říše mi připadal dost odbytý. Tvůrci si mohli dát víc záležet, protože potenciál pro různé srandičky a komické figurky byl obrovský. Jednu hvězdu dávám za úvod na Zemi, druhou za titulní píseň od Phillipy Soo a rap battle při ping pongu. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Pekná animácia a spočiatku aj zaujímavý príbeh, ale zhruba od polovice už sú to len také čínske haluze v žiarivo neónovom prevedení, ktoré absenciu deja a zmyslu nahradia množstvom otravných pesničiek. Tým nepomáha ani to, že na NF má film špičkový dabing a tie songy sú prespievané naozaj perfektne. ()

Reklama

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Pohádka s pěknou animací, která nejspíš cílí na menší diváky, respektive divačky. Příběh je přímočarý a jednoduchý jako facka. Jelikož nejsem fanouškem zpívaných pohádek, a když už, tak velmi skrovným zastoupením, moc jsem si to neužil. Postrádal jsem v tom pevnější konstrukci příběhu, který mi přišel, dokonce i pro malé diváky, spíš hloupý. Zásadnější události na začátku a konci filmu vyplnil nesmyslný, kýčovitý a fantasticky přepálený barevný balast. Jak už to zkrátka u východních tvůrců bývá, okázalé hudební show, plné světel a laserových efektů, se nevyhnuly už ani pohádkám, což mi dost vadilo. Závěr už je jen čistá citová "vydíračka", takže se to snaží tvůrci alespoň zachránit slzami citlivých diváků, kterých se najde určitě dost, a celkový dojem to malinko zachrání. Za mne však nekompromisní a chladné dvě hvězdy a to ještě přihazuji za nadstandardní dabing, o který se tvůrci původního snímku vlastně vůbec nezasloužili. 35% ()

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

Přijemnou animaci, sympatickou hrdinku s roztomilým králičím sidekickem, či zajímavý nádech čínské mytologie po pár desítkách minut střídá dětinská stylizace plná barevných zvířátek, svítících koláčků a dalších infantilních blbostí, kterým nepomáhají ani nudně stereotypní a otravné vedlejší postavy. A co opravdu vůbec nepomáhá, je stupidní písnička každých 10 minut filmu. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Film má parádní animaci , aby taky ne, když za ním stojí to samé studio co natočilo Sněžného Kluka. Jinak příběhově je to parádní svět je zajímavý a plný různých tvorů a i písně až na jednu zhruba ujdou. Závěr je pěkně dojemný, pasuje tam a není to nic na sílu jak v některých animákoch (Toy Story by mohlo vyprávět) mínus pouze za toho kluka což je strašný potrat a kdyby na konci umřel místo té matky třeba škoda by ho nebyla.. Dám plný počet jelikož zatím mě to přijde to nejlepší co z animáků vyšlo tento rok. R,i.p. Audrey Wells scénárista Psího Poslání a Krále Džungle ()

Galerie (29)

Zajímavosti (3)

  • Audrey Wells napsala scénář před svoji smrtí v roce 2018. Tento snímek je jí také věnován. (SONY_)
  • První animovaný film od Sony, který měl premiéru na Netflixu a ne v kinech. (SONY_)

Reklama

Reklama