Reklama

Reklama

Nevyjasněné záhady - 3. svazek

(série)
  • USA Volume 3
Trailer

VOD (1)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Ve třetí řadě kultovního dokumentárního seriálu skuteční lidi zažijí neuvěřitelné zločiny nebo nevysvětlitelně zmizí a dojde i na paranormální jevy. (Netflix)

Recenze (5)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pár nevyjasnených vrážd, veľa zmiznutí a trocha duchariny. Ani tretia séria okrem dvoch častí neprekročila svoj tieň a seriál ostane už len odvarom svojej predlohy. Hoci sa pozerá dobre. ()

Vajonek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Připadá mi, že svazek od svazku jdou Nevyjasněné záhady kvalitou dolů. Neříkám, že ve třetí sérii na nás opět nečekají některé zajímavé příběhy (za mě asi nejzdařilejší je Co se stalo s Joshem? následováno Únosem dětí rodičem a Tělem v zálivu). Ale je tu na mě už příliš mnoho nepříliš záživných zápletek s paranormálními jevy a UFO. A taky mám pocit, aniž bych chtěla nějak zlehčovat trápení pozůstalých po představovaných obětech, že se z toho trochu stává taková "drbárna", kde se nám předkládají více či méně náhodné varianty jednotlivých událostí bez nějakého reálnějšího základu, rozuzlení nebo výraznější konfrontace s jinými možnostmi. ()

Hpatrik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vetšina dílů nabízí velmi zajímavé příběhy, které jsou skvěle uchopené a nabízí komplexní pohled ze všech možných úhlů, včetně odposlechů hovorů, kamerových záznamů a dostatečné množství zainteresovaných mluvících hlav. Tahle série mě hodně baví, a doufám, že se v budoucnu dočkáme úspěšného vyřešení některých záhad. ()

Reklama

Reklama