Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Recenze (5)

Hpatrik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Více či méně zajímavé, nevyřešené případy. Mají přijatelnou stopáž, a jsou šikovně dávkované, takže vás postupně zásobují novými "zvraty" a informacemi, a udržují v napětí či zájmu po celou dobu. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Až na jednu epizódu o UFO, ktorá do tejto série zapadá ako zablúdený heterák na gay swingers párty, je tento dokument kompletne vyskladaný z príbehov o “záhadných” vraždách či úmrtiach, ktoré nie tak celkom dávajú zmysel. Pokiaľ niekto očakáva prepracované časti plné autentických záberov z vyšetrovania, vypočúvania či súdu, klope na nesprávne dvere. Nie, že by sa občas niečo autentické nemyhlo, no poväčšine sú samotné časti podané ako príbehy “z druhej ruky”. Čiže buď Vás samotná story nadchne hneď od úvodu závažnosťou, alebo ju viac menej len “strpíte”. Priemer .. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Miluji podezirano a vzruseni, ktery serial prinasi. Jde o pokracovani stejnojmeneho dokumentarniho serialu z 80. let. Cilovym publikem tak jsou stari i novi mladi. Obcas unikatni pripad. Mela by se oddelit zahada a konspirace. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevyjasněné vraždy by byl rozhodně trefnější název. Nemám s podobnými dokumenty zkušenost. Občas jsem si říkala, proč na to čučím, když se happyendu už z principu pořadu nedočkáme. Taky nám většinou předkládají pohled jen z jedné strany a je jasně vidět, kam nás jako diváka směřují a co bysme si měli myslet. Čekala jsem od toho něco jiného. ()

Reklama

Reklama