Reklama

Reklama

Nevyjasněné záhady - 1. svazek (2020) (série)


Dům hrůzy (S01E03)

(epizoda)
  • USA House of Terror
Dokumentární / Krimi / Mysteriózní
USA, 2020, 46 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Po zmizení aristokrata a celé jeho rodiny odhalí vyšetřovatelé hrůzné tajemství. (Netflix)

Recenze (6)

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl Nevyjasněných vražd (což je skutečně trefnější název, jelikož k záhadám to má relativně daleko) tu je hodnocen ze všech nejlíp, tak jsem taky čekal něco pořádného. A dostal nijak zajímavý případ, na kterém je záhadného skutečně málo, jen to, kam ten chlap zmizel. Jinak už je relativně odhaleno snad všechno a odpovědi všech, co zde účinkují, podle mě nejsou daleko od pravdy. Takových kriminálních případů je hromada a já se ptám - proč o tom točit dokument? Čím tyhle vraždy a jedno zmizení bylo tak tajemné, záhadné, jedinečné? V prvním díle byly zamyšleníhodné konspirace, v tom druhém se vražda odehrála během nevyjasněných 13 minut, přičemž vše předtím odpovídalo normálnímu pracovnímu dni. V obou dílech nějaká záhada skutečně je. Ale tady? Sorry jako... Já fakt od tohohle seriálu čekal nevyjasněné ZÁHADY - duchy, UFO, podivná zmizení beze stopy s minimem možných teorií, kam ten člověk zmizel, záhadné zvuky ozývající se odnikud, předpovídající sny, jejich sdělení se pak skutečně stala, samovznícení, atd. Od všeho něco, ačkoli z pátrání po duších a UFO se postupem času stala reality show fraška (hlavně teda u těch duchů), ale tak kruci, každý fanoušek těchto záhad o tom rád uvidí něco serióznějšího. Tohle se věnuje jenom vraždám a jestli ty ostatní budou stejně "záhadné", jako takhle, tak s tímhle seriálem asi seknu. Zkusím to do pátého dílu, tam už by mělo být něco jiného, ale nějakou naději v další sledování moc nevidím. Slabé 3* ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podnikání bylo snad to jediné, v čem tenhle šílenec nebyl úspěšný. Jinak to je pravděpodobně absolutní génius zločinu a rád bych poukázal na to, že ve stejném roce, kdy zmizel, tedy v roce 2011, založí jeden do té doby prakticky neznámý chlápek v jedné postsocialistické zemi nové politické hnutí, s nímž se dostane do parlamentu a obsadí post ministra financí. O čtyři roky později už je premiérem a pro všechny je velkým favoritem na post budoucího prezidenta. Tohle nemůže být náhoda. To vše díky jedné zdařilé plastické operaci. Vlastně dvěma až dvacetipěti. Ta jeho blondýna odmítala přijít zkrátka. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím no... bylo tam řečeno hodně a kromě toho, kam se poděl (a ta Argentina je celkem logická) tam moc záhad nevidím. Zajímavá byla ta absence krve, ale tak zastřelit je nemusel v domě. Celkově bych řekla, že lidé, kteří promlouvali, nebudou moc od pravdy, jak to bylo. Zatím se mi to jeví jako nejslabší díl a musím se přiznat, že jsem od tohoto pořadu čekala něco jiného, než co jsem zatím v těchto prvních třech dílech viděla. ()

Reklama

Reklama