Reklama

Reklama

Nevyjasněné záhady - 1. svazek (2020) (série)


Kdo tě hodí domů? (S01E04)

(epizoda)
  • USA No Ride Home

VOD (1)

Obsahy(1)

Alonzo Brooks se vytratil z oslavy a o měsíc později ho policie našla mrtvého. Nestal se náhodou obětí zločinu z nenávisti? (Netflix)

Recenze (3)

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Žádná záhada, jen prachobyčejná rasově motivovaná vražda, do jejíhož odhalení se v tom buranově nikdo nehnal, protože ji všichni vnitřně schvalovali. Zaujala mě poznámka o tom, že se můžete vykoupit ze svědectví. Americký právní systém je zoufalý. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednalo se o vraždu z nenávisti? Na takových 95% ano. Měl by případ stále zůstat otevřený? Ano, určitě. Je tahle vražda něčím tak významná, odlišná a záhadná, aby o ní byl díl do tohohle pořadu? Ani náhodou. Není v tom žádná záhada, takové vraždy se odehrávají stále. Trošku mě zaujalo jedině to, že jeho mrtvolu našli beze stopy jakéhokoli páchaného násilí bez něj, ale ani tady nevidím nic záhadného, udělat se to dá jednoduše. Netflix i tady potřeboval nejmíň jeden díl na téma rasismu na černoších, ale fakt nešlo vybrat aspoň trochu záhadný případ? 2* ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Taky se přikláním k tomu, že šlo o zločin z nenávisti, který neměl nikdo potřebu odhalit. Dobrý pocit jsem při koukání neměla ani z těch jeho kamarádů, Justin na konci dost přehrával s těmi řečmi o výměně. A kde byl Adam? ()

Reklama

Reklama