Reklama

Reklama

Nevyjasněné záhady - 1. svazek (2020) (série)


Chybějící svědectví (S01E06)

(epizoda)
  • USA Missing Witness
Dokumentární / Krimi / Mysteriózní
USA, 2020, 49 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Lena Chapin pořídila nahrávku, kde viní svoji matku z vraždy nevlastního otce. O několik let později dostane předvolání, aby svědčila u soudu, ale beze stopy zmizí. (Netflix)

Recenze (4)

ing.man 

všechny recenze uživatele

Na tenhle případ jsem narazil na YT. Googlení mi vyjevilo i tuhle verzi... Nebyl jsem schopný si ani otevřít pivo během dílu jak jsem byl z toho hrůzou bez sebe. Škoda že nezazněl jeden detail, že 14.2.2006 se Lenin snoubenec vrátil z práce a našel matku, jak uklízí jejich dům. A řekla mu tu pohádku, že Lena odjela s nějakým chlapíkem na Floridu, nechala děcko a všechno na svým místě, nic si sebou nevzala. Ten pitomeček asi netušil, že by měl bít na poplach. Majitel našel špinavý koberec a vyhodil ho, bohužel i ten dům kde mladí bydleli shořel. Lena začala být pohřešovaná až o 2,5 roku později a vyšetřování se rozjelo až o další 4 roky. Je smutné, že u soudu platí nejsou těla, není důkazů. Bojím se o malýho, který sice asi už bude mít po maturitě, vychovává ho sociopatická babka, které říká asi mami, která asi zabila jeho skutečnou mámu a jednoho ze svých manželů. Doufám, že tenhle případ není definitivně uzavřený... ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To by byla prdel, kdyby se Lena ozvala z Floridy... Třeba tam pijí na pláži sangrii s Garym. Je ale daleko pravděpodobnější, že i ona posloužila jako hnojivo. Maminka opravdu k pohledání. ()

Reklama

Reklama