Reklama

Reklama

Maxinožka 2

  • Francie Bigfoot Family (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Další dobrodružství Maxinožky je opět tady! Adamův tatínek je teď velmi slavný a chce využít svou slávu ke změně světa. Kontaktuje ho nevládní organizace, aby pomohl chránit největší přírodní rezervaci před znečištěním ropnou společností. Když táta zmizí, jeho syn, Maxinožka a jeho přátelé udělají vše, co je v jeho silách, aby ho našli a zachránili... (Vertical Entertainment)

(více)

Recenze (14)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

V porovnaní s prvým dielom sa tu jazdí len polovičným plynom, chýba to čaro a vtipnejšie scény. Jedná sa o pár krokov dozadu. Pravdou je, že príbeh pokračovania je dospelejší, ale neverím tomu, že by sa daný stojedenkrát využitý scenár by sa nedal servírovať serióznejšie s malými kúskami vtipných scén/momentov, nehovoriac o výchovných myšlienkach. Potenciál vedľajších postáv nie je dostatočne využité. Osobné hodnotenie: 69% (**) ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Skvelá animácia. Ku cti slúži, že Bigfoot Family dosahuje niečo, čo mnohé filmy vo svojom žánri nedosahujú tým, že oslovia deti aj neposedných dospelých, ktorí boli vtiahnutí do filmu s ich deťmi. Hovoriace zvieratá sú jednoznačne určené na zábavu mladších detí. Posolstvo o environmentalistike a tvrdosti celebrít - nehovoriac o ničení veľkých energetických spoločností má udržať dospelých pod kontrolou. Jednoduché veci sú však dobré. Vizuály, ako už bolo spomenuté, sú neustále vynikajúce a popový soundtrack od belgickej kapely Puggy je väčšinu času dokonalý. Existuje veľa vtipných situácií a nemôžete si pomôcť, ale usmievať sa budete až do konca. Možno to nevynikne ako megafilm s vždy skvelou animáciou, ale Bigfoot Family je napriek tomu očarujúca exkurzia. (16.5.2022) ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Já osobně se divím, že po jedničce se mohlo ještě kopnout do základu a vytvořit druhej díl... Fakt nepochopitelný. Prostě blbost, která si jede ve stejným hávu jako ta předchozí šlamastika. Ale! Ano, ale! Moje děti to žerou plnejma a já jsem holt občas hodně přecitlivělej... Ty tři tam skrz ně plácnout musím! Ale nekoukejte se na to :))... 50% ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Celkom slušné pokračovanie, kde animácia samozrejme znateľne pokročila aj keď to stále nemá ani zďaleka na špičku, ale pokrok je poznať. Opäť je film skôr pre odrastenejšie deti, ktoré už dokážu pochopiť aj ekologické posolstvo a nepotrebujú toľko vtipu, ako poznáme z konkurenčných projektov. Nie je to žiadna sláva, ale s dcérkou sa to dalo pozrieť a hrdinom fandiť. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Už první díl byl skoro nekoukatelný, jak je možný, že vzniklo pokračování nechápu, ten film nemohl nikoho bavit. A dvojka je přesně tak zbytečná, pitomá a hnusná jako jednička. Dneska animák může vytvořit kdokoliv, animace budou levnější a levnější a tyhle kraviny nás čekají víc a víc. Ještě by to chtělo přidat nějaký scénář...a humor...a cokoliv zapamatovatelnýho. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie Big Foot príbehov je také milé, neurazí, s peknou pointou a hlavne kvalitnými animáciami. Čo však zamrzí je fakt, že po zhliadnutí som na tento snímok prakticky okamžite zabudol a nevyvolal vo mne dokopy nič. Takže na posedenie fajn a pre deti určite super, ale hodnotím to ako klasický priemerný animák. 55 % ()

BlondJames 

všechny recenze uživatele

Animák o záchraně životního prostředí, tak to si vždycky získá mé sympatie bez ohledu na vizuální stránku. Dala bych i čtyři hvězdy, ale přece jen mi tam chyběly nějaký ty vtipný dialogy. ()

Mangano 

všechny recenze uživatele

"Maxinožka 2" je dobrý animovaný film s environmentalním poselstvím o dopadu lidské arogance na ekologii. Oproti prvnímu dílu zaznamenávám opravdu velký kvalitativní skok vzhůru a to hlavně v oblasti zábavy. Animace byla pěkná, ta se mi líbila také. Celou hvězdu k původně zamýšleným pak ale přidávám za duo medvěd a mýval. Zvlášť ten mýval byl řízek. Přeji si film, kde by byli hlavními hrdiny oni dva. V tomto měřítku mě tady totiž moc nebavily ostatní postavy, ani ty hlavní ne. ()

RoyBatty444 

všechny recenze uživatele

Prekvapenie s niečim originálnym sa nekoná napriek tomu sa na to stále dá pozerať. Humor si to zachovalo ale ako šafránu a doberanie zvierat je už tiež ojedené. ()

mia.com 

všechny recenze uživatele

Podobny prumer jako jednicka, jen asi o chlup horsi. Fajn postavy, klasicky pribeh. Ted jen otazka, zda nam nekdo chtel "nenapadne" podsunout, ze nafta je fuj, tak kupujme jen elektromobily a budme vegetariani... ()

Reklama

Reklama