Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kariérní vyhlídky pro Sylwii, trenérku fitness, nemohou být slibnější. Turné běží skvěle, ve stáncích je k dostání DVD s jejím workoutem, značky mají zájem o spolupráci a počet fanoušků na Instagramu stále roste. Stačí ale tři dny, aby mladá influencerka v nesmlouvavě konfrontačním portrétu pochopila, že jí sociální sítě mohou přinést nejen slávu, ale i ztrátu soukromí, intimity i možnosti autentického vyjádření. (MFF Karlovy Vary)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (7)

dubinak 

všechny recenze uživatele

Magnus von Horn měl message, bohužel ta je tak obyčejná, že nemá šanci příliš vyniknout. Zaujme určitě asi prostředí a obecně život, který hrdinka vede. Je to takové živé, dobře natočené, akčně sestříhané a řemeslně není co vytknout. Dějově je to citlivé, uvědomělé a plnohodnotné, jenomže, jak už jsem naznačovala, nemá to dostatečně velkou hloubku, na to aby to diváka nějak silněji zasáhlo. Tohohle se děje ve světě sociálních sítí spoustu a jestli chce režisér zaujmout, měl by asi sáhnout po nějakém více šokujícím osudu. KVIFF 2021 ()

venca163 

všechny recenze uživatele

Letos nebyl žádnej super top hit, ale za mě nejlepší filmos festivalu. Ostatním to může připadat ohraný, je toho plnej youtube, ale já třeba podobně citlivě zpracovanej film o tomhle ještě neviděl. Bylo tam všeho tak akorát, třeba ten její vztah s matkou? Drsný. "Trochu jsem to asi přehnal." (85%) #kviff55 ()

Reklama

Marze

všechny recenze uživatele

Premyslivy pohled na socialni media. Reziser Horn guru Sylwii nikdy nesoudi. Uz vubec ne jeji spalujici bazeni byt videt a snahu o sebepojeti  (v presnem podani Magdaleny Kolesnik). Nevysmiva se jeji osamelosti. Kazdy jednotlivy "like" je jeji potvrzeni. Van Horn a Magdalena Kolesnik maji jeden obrovsky like. Krasne ukazali mezeru mezi obtiznou skutecnosti a filtrovanou fantazii socialnich medii. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele

[KVIFF 2021] To jsme se zapotili. Švéd točící v Polsku je docela slušný endemit. Škoda, že jeho film už takový moc není. Dlouhou dobu je vlastně otázka o čem film, tak nějak je a ani v samotném konci to není tak jednoznačné. Občas je to problém s rodinou (cením Marigolda), někdy je to zase stalking, odcizení od lidí na internetu... obecně v dnešní době docela aktuální téma, které však v tomhle případě je takové prázdné a film toho moc nakonec neřekne. Myšlenka dobrá, ale provedení se asi ztratí v historii. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Velmi dynamicky a barvitě nasnímaná charakterová studie o osobě, z jejíž veřejné image sice vyzařuje naprostá sebekontrola a spokojenost, přesto v jejím jádru může panovat prázdnota a absolutní emoční nenaplnění. To celé je opřeno o skvělý herecký výkon hlavní představitelky Magdaleny Koleśnik. [KVIFF 2021] ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama