Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pořad populárních písní spojený s televizní autogramiádou. (Česká televize)

Recenze (4)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Přivítejte, prosím, zpívajícího herce Sagvana Tofiho.." Ten byl vždycky dobrej..;) V tom discosáčku vypadal sice jako Colonel Sanders, ale budiž.. Každá doba má svoje..;) Těžká telegramocosiáda.. ()

Reklama

Honza__St. 

všechny recenze uživatele

Televizní autogramiáda začala v roce 1986 jako přehlídka populárních písní, některé ve studiu s diváky, jiné studiové klipy, další klipy natočené v exteriérech (některé nejspíš natočené prostě pro ČST a pak použité režisérem Eisnerem, kde se mu to hodilo). Stálým moderátorem byl začínající Jan Rosák, dámy se střídaly, snad jen Veronika Freimanová se občas vrátila. Kvalita obrazového zpracování různá od výborných přes průměrné po nic moc (zejména ty studiové záležitosti) - v základě to stejné jako u hitparády Triangel. Pokud jde o písničky, svoje si zde našli příznivci středního proudu a disca, country, a později i rocku. Bohužel s koncem roku 1987 pořad v této podobě skončil, a nejspíš v rámci snahy vyhovět zejména rockovému publiku se změnil v koncertní program natáčený v Lucerně (moderátorem byl Miloš Skalka). V roce 1988 ještě občas pro televizní diváky u nějaké písničky natočili nějaký ten klip, pak už ale byly exteriérové záběry jen výjimkou a navíc jen u části písně. Po převratu vydržela Telegramiáda ještě cca. první půlku roku 1990, pak skončila. ()

subic 

všechny recenze uživatele

Televizní pořad, který prošel postupným vývojem a to od 10 k 5. Nedávno jsem na ČT3 viděl 1 díl z roku 1989 a byl to teda děs, Lucerna a všechno na playback. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • 18. epizoda 1. série nebyla reprízována z technických důvodů (na několika místech je nekvalitní buď obraz nebo zvuk). V této epizodě vystoupili: Tanja s písničkou „Nad hlavou létá rokenroll“, Magda Malá s písní „Módní - Líbezná“, Peter Nagy se songem „Korálky od Natálky“, Pavel Horňák s písní „Stárneme“, Dalibor Janda se songem „Stoletý stařec“, Heidi Janků s písní „Až nádherná“, Karel Zich s písničkou „Rock'n'Roll Je Droga“. (mibara)

Reklama

Reklama