Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

David se potácí na hraně kyberpsychózy, ale je odhodlaný zachránit Lucy. Řítí se do města a lidi z Arasaky se chystají nasadit svoji smrtící zbraň. (Netflix)

Recenze (7)

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle už bylo opravdu slabé a nedalo se na to skoro dívat. David byl fajn, ale s každým dalším dílem jsem ho měl méně radši. Co si z toho odnést? Seriál má rozhodně určité poselství. Neměňte svou lidskost a své končetiny za implantáty. To asi seriál řekl dost hlasitě a jasně. Celý seriál si sice pohrává se základními cyberpunskými myšlenkami, ale druhá polovina série byla vyloženě slabá. ()

PetriK12 

všechny recenze uživatele

Zajímavá úchylka CD PROJEKT RED, že v jejich hře a teď i anime, SPOILER: vše musí končit smrtí hlavního hrdiny nebo špatným koncem obecně  .... :D ()

Kimkong 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A ještě více silnějších postav. Více výbuchů. Do toho trochu romantiky a hlavně hodně krve. Ale je to tak zbytečně přehnané až je to špatné. Postavy umírají,  ale je jich tolik. ()

SyL3r 

všechny recenze uživatele

Heartbreaking ... skvelé ukončenie, emotívne a pritom plné akcie. U mňa jeden z top seriálov tento rok, možno aj úplne top :) ()

Reklama

Reklama