Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chudý mládenec to nemá na světě lehké. Zvlášť když žije s matkou, která hlídá každý jeho krok, a když si navíc denně uvědomuje, že žádný z těch nádherných šperků, které mu v práci procházejí rukama, mu nikdy nebude říkat pane. Jak rád by alespoň ten nejskromnější z nich věnoval dívce svého srdce! Jenomže i na ten by musel ze svého platu šetřit sto čtyřicet let. Existuje ovšem řada způsobů, jak snadno a rychle zbohatnout, jde jen o to mít odvahu a štěstí. Alespoň kapičku štěstí. A pak se může uskutečnit i ten nejbláznivější nápad. Jako je ten s tím akumulátorem... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (15)

Barak 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná a hlavně hodně vtipná komedie se sympatickým Normanem Wisdomem v hlavní roli, kterému jsem fandil každým coulem od začátku do konce, díky "nervydrásající" zápletce, která mě dokazala plně strhnout. (Spoiler) Ale ta přesládlá a taktéž hloupá konečná scéna s otcem, to už bylo trochu moc.... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Pro mě zatím nejslabší film s Normanem Wisdomem, kdy mi děj přišel tak zvláštně roztříštěný, že zde nebyly pořádně záchytné body, o které bych se opřel. U některých scén pak budete mít pocit, že se trochu opakuje a že už jste to - i když v jiné podobě - v jeho podání viděli. Pořád ale dovede sem tam rozesmát. ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Norman Wisdom byl dobrým komikem v letech padesátých a byl stejně dobrým komikem i v letech šedesátých. Jeho mladší filmy jsou opravdu o něco ztřeštěnější, což ovšem z těch starých ještě nedělá propadáky.___ Já nevím jak vám, ale mně se v dnešní době stává běžně, že u filmů označovaných jako komedie se směju ze všeho nejmíň. S Normanem tento problém nemívám a ani tentokrát jsem neměl, navíc mě potěšila má oblíbená "Murple" Margaret Rutheford coby majitelka koně Old Casper. ()

KIT.HL 

všechny recenze uživatele

Příjemné osvěžení a pohlazení z našich veřejně právních televizních vod.Trochu jiný styl než jsme navyklí. Je to britské, ironické a naivní ,ale přesně tak to je zamýšleno a funguje to ! Tolik opomíjená poválečná anglická filmová produkce nám připomene ,že nejen Francouzi a Italové točili skvělé komedie. Doufám ,že nejde jen o ,,omyl,, televizních nákupčích. Výtečný dabing pana Vetchého........... Jen tak dál ČT ! ()

otík 

všechny recenze uživatele

Máte-li rádi staré americké či britské (hodně) prosté a skoro až naivní komedie, musí se vám Kapička líbit. Jednoduchý příběh o prostoduchém muži, který pro své štěstí je schopen něco risknout a odměnou mu bude nejen vysoká peněžitá výhra, ale i životní láska, se vyznačuje lehkou satirou na sázení na koně a také ukazuje, jak jednoduché je se zasnoubit se zamilovanou osobou. Černobílý snímek s černobílým viděním světa nemůže být čas od času na škodu. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama