Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chudý mládenec to nemá na světě lehké. Zvlášť když žije s matkou, která hlídá každý jeho krok, a když si navíc denně uvědomuje, že žádný z těch nádherných šperků, které mu v práci procházejí rukama, mu nikdy nebude říkat pane. Jak rád by alespoň ten nejskromnější z nich věnoval dívce svého srdce! Jenomže i na ten by musel ze svého platu šetřit sto čtyřicet let. Existuje ovšem řada způsobů, jak snadno a rychle zbohatnout, jde jen o to mít odvahu a štěstí. Alespoň kapičku štěstí. A pak se může uskutečnit i ten nejbláznivější nápad. Jako je ten s tím akumulátorem... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (15)

Ony 

všechny recenze uživatele

Ale jo, není to nepříjemný film a sem tam se objeví povedený vtípek. Ale jako celek je to dost slaboučká komedie s krkolomnými zkratkami. Ha, a navíc jsem ji viděla chvíli po Kubrickově The Killing - to jsou náhody... ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Norman Wisdom byl dobrým komikem v letech padesátých a byl stejně dobrým komikem i v letech šedesátých. Jeho mladší filmy jsou opravdu o něco ztřeštěnější, což ovšem z těch starých ještě nedělá propadáky.___ Já nevím jak vám, ale mně se v dnešní době stává běžně, že u filmů označovaných jako komedie se směju ze všeho nejmíň. S Normanem tento problém nemívám a ani tentokrát jsem neměl, navíc mě potěšila má oblíbená "Murple" Margaret Rutheford coby majitelka koně Old Casper. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Ale ano... prečo nie...? Hlúpučká komédia o hlúpučkom človiečikovi, čo chce zbohatnúť a ... ( možno sa mu to aj podarí ) - to už sa bavím aj ja. Hmm, dobrý film na zimné predpoludnie... ()

5150 

všechny recenze uživatele

Tohle ještě není zdaleka tak bláznivé, jako pozdější komedie s Normanem Wisdomem, ale každopádně je to roztomilé, svižné a hlavně zábavné..)) ()

KIT.HL 

všechny recenze uživatele

Příjemné osvěžení a pohlazení z našich veřejně právních televizních vod.Trochu jiný styl než jsme navyklí. Je to britské, ironické a naivní ,ale přesně tak to je zamýšleno a funguje to ! Tolik opomíjená poválečná anglická filmová produkce nám připomene ,že nejen Francouzi a Italové točili skvělé komedie. Doufám ,že nejde jen o ,,omyl,, televizních nákupčích. Výtečný dabing pana Vetchého........... Jen tak dál ČT ! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Pro mě zatím nejslabší film s Normanem Wisdomem, kdy mi děj přišel tak zvláštně roztříštěný, že zde nebyly pořádně záchytné body, o které bych se opřel. U některých scén pak budete mít pocit, že se trochu opakuje a že už jste to - i když v jiné podobě - v jeho podání viděli. Pořád ale dovede sem tam rozesmát. ()

Carlossss 

všechny recenze uživatele

Velmi zábavná záležitost, která ukazuje, že štěstí, když je unavené, sedne i na vola:-D Tentokrát mi zážitek nezkazil ani dabing, protože pan Vetchý byl vynikající... ()

otík 

všechny recenze uživatele

Máte-li rádi staré americké či britské (hodně) prosté a skoro až naivní komedie, musí se vám Kapička líbit. Jednoduchý příběh o prostoduchém muži, který pro své štěstí je schopen něco risknout a odměnou mu bude nejen vysoká peněžitá výhra, ale i životní láska, se vyznačuje lehkou satirou na sázení na koně a také ukazuje, jak jednoduché je se zasnoubit se zamilovanou osobou. Černobílý snímek s černobílým viděním světa nemůže být čas od času na škodu. ()

July 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem si říkala: Takhle to dopadá, když člověk sází na koníčky. A na konci: Tak takhle (happy-endem - myslím, že když tu o něm píšu, stejně divákovi neprozradím nic nového) to se sázením většinou nedopadá... :-) Pěkná a osvěžující bláznivá komedie. ()

Barak 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná a hlavně hodně vtipná komedie se sympatickým Normanem Wisdomem v hlavní roli, kterému jsem fandil každým coulem od začátku do konce, díky "nervydrásající" zápletce, která mě dokazala plně strhnout. (Spoiler) Ale ta přesládlá a taktéž hloupá konečná scéna s otcem, to už bylo trochu moc.... ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Závody koní nesnáším, takže nějak moc mne to nenadchlo. Navíc jsem to s tou sázkou vůbec nepochopil. V celém filmu jsem se zasmál snad jen párkrát. Zatím vůbec nejslabší snímek s mým oblíbencem. Zvažuji zda sledovat další filmy s tímto komikem, ale ano. Třeba se nepovedl jen tento. ()

Bojoušek 

všechny recenze uživatele

Na film jsem mrkla jen kvůli Margaret Rutherford, ale jinak mě to moc nenadchlo. Hrozně mě štval hlavní hrdina, takový pablb se jen tak nevidí! ()

Reklama

Reklama