Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mafie si v New Yorku beztrestně dělá, co chce, a město se vymyká jakékoli kontrole. Neznámý zákon a inovativní sledovací metody ale vrací federální agenty zpátky do hry. (Netflix)

Recenze (3)

Nach 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělý pilot a náhled do světa magie druhé poloviny 20. století. Zde spíše orientované na obecné záležitosti, co se týče samotných rodin i problémům s vyšetřováním jejich zločinů. Ale excelentně zpracované. Rozhodně plný počet hvězd. 90% ()

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi poutavé vyprávění, při kterém jsem zapomněl na plynutí času. Nyní mají už v New Yorku mafii a gangy dalších generaci. Nechápu jak do tohoto ošklivého nepříjemného předraženého města chce jet dobrovolně jako turista. ()

Reklama

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konec sedmdesátých let v New Yorku. Městu vládne pět mafiánských rodin, které jsou nedotknutelné. Nemůže na ně policie, FBI ani vláda. Dochází k vraždách, bankovním přepadením, vydírání a podobně. V ulicích vládne chaos a bezmoc. Přichází nová dekáda a FBI dostává do rukou novou páku v podobě zákona speciálně navrženého k potírání organizovaného zločinu. Misky vah se mají nenávratně nachýlit na opačnou stranu. Sledujeme podrobnou ukázku práce federálních agentů při jejich pokusu dostat za mříže ty nejdůležitější hráče newyorské mafie. Má to spád, dobré produkční kvality a poutavé vyprávění. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama