Reklama

Reklama

Piráti odvedle

  • Nizozemsko De Piraten van Hiernaast (více)
Trailer

Obsahy(1)

Obyčejné pobřežní městečko Sandsborough se obrátí vzhůru nohama, když do něj dorazí rodina Blunderbussů, pirátů, kteří bojují s mečem v ruce a pijí rum. Zatímco spořádaní obyvatelé jsou zděšeni z lodě proměněné v rodinný dům, hlídacího žraloka i ochočené chobotnice, dvanáctiletý Michael se spřátelí s novým chlapcem odvedle, třináctiletým pirátem Billym. Michael však může o svého nového kamaráda přijít, když se náhle objeví úhlavní nepřítel Blunderbussových Křivák Kornelius, který je odhodlán vylákat piráty zpět na moře. Společně s Elizabeth, dvanáctiletou dívkou ze sousedství, se Michael a Billy vydávají do boje proti nejnebezpečnějšímu pirátovi všech moří... (HBO Europe)

(více)

Recenze (8)

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Proč tolik odpadů a nekompromisních hodnocení? Mně to přišlo jako fajn, sympatická blbina. Jasně, že se nebude utápět v neochvějné logice a brázdit vody geniality, když se jedná o čistě rodinný film. Je to blbost, ale taková, jaká mně osobně nelezla na nervy a splnila svůj účel startu nového dne a kulisy při uklízení. ()

BOURQUE odpad!

všechny recenze uživatele

Totálne fiasko na plnej čiare! Slabý a deravý scenár, zlé herecké výkony. Výsledkom je film „pre deti“, ktorý v danej forme by sa nemal spúšťať deťom. Jeden „zlý ahoj“ z Holandska. Osobné hodnotenie: 30% (odpad!) ()

papilon395 

všechny recenze uživatele

Určitě inspirováno vtipnou a krásně ilustrovanou stejnojmennou knížkou od Jonnyho Doudla, kterou už jsme četli. I proto vnoučata natěšená a nezklamaná. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Základním prvkem je jinakost a přístup k ní. Není nutné odsuzovat nějakou jinou kulturu jen proto, že je jiná, jak je ve filmu řečeno. Pravdou je, že když jiná kultura přijde k vám domů, asi by se trochu přizpůsobit měla, a pak se teprve mohou obohatit navzájem. Zvláštní na příběhu také je, že rodina Blunderbussů působí, jako by přišla ze staré, dávno vymizelé doby. Nechápou moderní mechanismy a těžko se je učí. Takže je otázkou, odkud se vzali. Zrovna tento typ filmu vyžaduje více humoru, který se doslova nabízí a je škoda, že je ho ve snímku tak málo. A hromadné krkání opravdu zábavné nebylo. Samotné téma pirátství pak nese nádech dobrodružství, ale dějová linka stojí na tom, že rodinka se chce přizpůsobit všem ostatním a teprve ve druhé polovině se objeví Křivák Kornelius, který najednou tváří v tvář Billymu jako by ztrácel svou proslulou nebezpečnost. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 4/10 ... Vizuální stránka: 6/10 ... Soundtrack: 5/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 4/10. ()

Reklama

Reklama