Reklama

Reklama

Trojice bankovních lupičů po propuštění z vězení zamíří na místo, kde kdysi ukryli svoji kořist. Jenže teď tam stojí nová policejní stanice. (Netflix)

Recenze (5)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Výborná britská komedie, jejíž zápletka slibuje zábavnou situaci, ale kupodivu už i začátek filmu se nese v podobném duchu. Dlouho jsem neviděl kouzelnější bankovní přepadení, a ty nápady jak se dostat k benga na dvoreček, to je jak útok Rychlých Šípů na svatyni Uctívačů ginga, vedený popleteným Rychlonožkou. Lahůdka, a rozhodně také tip pro Filmový klub ČT. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Lahôdka medzi krimi komédiami o bankových lupičoch, ktorí sa nevedia dostať k svojmu lupu. Ide predovšetkým o jednoduchú oddychovku plnú vtipných gagov a komplikovaných situácií na konci ktorých je humor. Štvrtá recenzia. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Pohodová a vtipná komedie o partě zlodějů, co si schovala lup ve stromě ... a o 15 později hned vedle stromu vyrostla policejní stanice. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Trojice neschopných lupičů se ubytuje naproti přes ulici k policejní služebně a koumá, jak se dostat na její dvorek k ukrytému lupu. Pohodová anglická veselohra (občas až situační groteska) pořád zlodějskými i romantickými trably sympatických nekňubů rozesměje, byť s blížícím se finále jí dochází dech. ()

gggggg 

všechny recenze uživatele

Dobrá oddychovka na večer, ktorá sa zakladá na poctivom humore. Bohužiaľ, tento film stratil dosť zo svojho kúzla. Zasmiať sa na ňom stále dá, avšak nie v takej miere ako v minulom storočí. ()

Reklama

Reklama