Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jak nejlépe nakoupit a se ziskem prodat akcie, skoupit nemovitosti těsně před tím než jejich cena závratně vzroste nebo někomu vyfouknout výhodnou zakázku? Londýnské uklizečky vědí! Dámy na to jdou totiž přímo od lesa, pardon od koše.
Když neúspěšný spekulant Whitforth (Robert Morley) dostane od své posluhovačky do koše odhozený doutník zabalený do telegramu obsahujícího tajné informace z kanceláře realitního makléře Jamese Rydera (Harry H. Corbett), náležitě jich využije. Madam Cragg (Peggy Mount) sice takhle vydělané peníze nevoní a chce je vrátit, pak ale zjistí, že se Ryder chystá srovnat její ulici se zemí a vystavět místo ní obchodní centrum. Odpadkové koše přetékají cennými informacemi, a londýnské uklizečky vstupují na burzu! (dopitak)

(více)

Recenze (1)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Docela milá komedie s dobrým námětem, z něhož ale měl scénárista vytřískat víc. Kdyby místo lehání si pod bagry a předhazování na smrt nemocné důchodkyně uklizečky v mrakodrapech rozjely špionážní síť (jak začátek nezištně naznačuje), mohlo to být lepší. ()

Reklama

Reklama