Reklama

Reklama

Zdravotník

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Záchranář Ángel se nechce smířit s realitou života na vozíku. Vypěstuje si smrtící posedlost ženou, která ho opustila, a plánuje děsivou pomstu. (Netflix)

Recenze (52)

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Prostě Mario Casas, tohle jméno už je svým způsobem záruka kvality. Doteď jsem viděl jeho pouze kladné role takže bylo příjemným spestřením zažít jeho úlohu posedlého invalidy a v kombinaci se skvěle padnoucí depresívní hudbou to byl fakt moc hezky hnusný film…………….moje hodnocení = 8 z 10. ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Španělé umí lepší filmy. Tohle byl průměr a to i když tam hráli dobří herci. Natočené to bylo dobře ale čekal jsem asi něco víc. Žádný nepředvídatelný zvrat a ani nic Španělům podobného. 55% ()

dan4815 

všechny recenze uživatele

Hlavní postava, v podání zdravotníka, byla natolik slizká, že bych věřil tomu, že po konci natáčecího dne herec vyprovodil celý štáb z bytu, až na herečku, se kterou si pak zkusmo vyzkoušel nějaké nové metody mučení. A to není dobré. Samozřejmě je fajn, když výkon herců je uvěřitelný, ale při pohledu na Casase jsem měl pocit, že se jim do záběru připletl nějaký hendikepovaný pacient v deliriu. Mimo to, nosný děj mi sice přišel zajímavý, osobně si však myslím, že nepřináší nic objevného. Film je docela nudný, předvídatelný. ()

Harpy 

všechny recenze uživatele

tento film má pomalšie tempo, mne konkrétne to nevadilo. Hlavná postava zdravotníka mi bola nesympatická od prvej minúty a niečím mi prišiel doslova nechutný, takže o to lepšie potom u mňa fungoval celkový dojem z filmu. Nič prevratné sa nestalo, nič ma nedvihlo zo stoličky ale stále bolo cítiť, že je to španielske a to ma zatiaľ asi nesklamalo. Záverečná bitka sto bodov :D áno, a pozerajte v originál jazyku s titulkami, nie anglický dabing, to sa nedalo počúvať. Zase po dlhšej dobe niečo lepšie by som povedala. ()

septic 

všechny recenze uživatele

opět výtečné herectví Maria Casase tentokrát ale pitomě napsané postavy. Za mě jeho nejblbější role. Mnohem raději bych se po padesáté podíval znova na Misery nechce zemřít ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Spanieli vedia ako zaujat divakov a film Zdravotnik je jasnym dokazom,vyborne herecke vykony to este viac umocnuju,bavil som sa...:-) ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Potenciál, který měl tento solidní nápad se podařilo využít jen z části. V prostřední pasáži film zabředával do nudy. Ještě že finále leccos napravilo a tak příběh Angela, který se za žádnou cenu nechtěl vzdát Vanessy mohu hodnotit lehce nadprůměrně. ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Připomínalo mi to lehce film Gréta. Jen s o něco upraveným průběhem a to, že je na vozíčku. Nápad není moc originální, ale zaujal mě, protože je to sociopat na vozíku. Líbí se mi, že dobře vystihli jeho zlost vůči ostatním lidem, protože on je na vozíku a ostatní ne. Je to slušně provedený sociopat, jen mi vadí, tak jako u Gréty únos oběti. Od té doby se to začíná s*át. Zde je ta část moc zdlouhavá, nezajímavá a to, že je ona na vozíčku, mi přijde docela na hlavu a přitažené za vlasy. Její revenge se mi líbila, bohužel nepůsobila tak dobře, protože jsem musel přečkat tu zdlouhavou část. Konec je sra*ka a nepobírám to. VYHODNOCENÍ: BRÁCHA: UŽ NIC NEPIŠ, TEĎ UŽ JDI SPINKAT ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Sympatická thrillerová jednohubka, kterou hodně táhnou herecký výkony hlavních aktérů. Zejména pak Mario Casas, kterej toho psychopata zahrál až znepokojivě uvěřitelně. Příběh byl fajn, ačkoliv samotnej námět nebyl uplně z nejoriginálnějších. Docela mě bavila napínavá atmosféra, finále mělo vcelku grády a bylo díky souboji nechodících lidí poměrně originální (mohlo být ale delší). Uplnej závěr sice možná nedával tak uplně smysl, ale i tak byl docela efektní. Přesto mi k jistýmu žánrovýmu nadprůměru leccos chybělo, což v případě thrillerů španělský produkce nebývá velkej problém a to mě teda trochu zamrzelo, tři silnější hvězdy. ()

Hellknight12 

všechny recenze uživatele

Dopozerané . Docela zaujímavá španielska kriminálna dráma. Nie je to nič svetoborné ale dá sa to. Ak nemáte čo pozerať prečo nie ? Je to o chlapovi na vozíku, ktorého opustí manželka a on jej chystá pomstu. V skratke. Film má 90 min. Voz je za mňa trochu dlhšie ako by sa malo ale nie zas moc. Herecké výkony sú obstojne. Režisérska práca nie je zlá ale mohol to pán režisér o niečo spracovať. Hlavne čo sa týka napätia vo filme. Celkovo atmosféra filmu aspoň u mňa je na bode mrazu. pretože film sa snaží v nejakých momentoch prekvapiť a ono to aj funguje ale bohužiaľ mi boli tie postavy úplne ukradnuté. Na jedno pozretie celkom fajn. Či ho môžem odporučiť ? Sám neviem z tohto snímku som pekne zmätený čo sa týka pocitov. Preto je aj moje takéto hodnotenie 50%. Skúste si to pozrieť a uvidíte. ()

Clark_Kent 

všechny recenze uživatele

Když nemáš cit v nohou a začneš i žárlit a závidět, už si nepřipadáš tak IN. Můžeš začít dělat, různý zhovadilosti. Hutnější atmosféra. ()

ŠpetaMarek 

všechny recenze uživatele

Průměrný španělský thriller s Cassasem, kde obvyklou brakovost nahrazuje mírná neuvěřitelnost v podobě psychopata na kriplkáře. ()

celticek 

všechny recenze uživatele

Něco mezi 3-4, Casas hraje vážně dobře, situace jak ze života. Pokud jste tedy magor, který se nebojí odstranit psa, souseda, a přítele vaší ex. Angel byl nesympatický týpek již od prvních minut. Spokojenost. ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Vyslintaný výblujek má deptku, tak škodí bývalé přítelkyni. Celkem mu to jde, ale s babama není dobré si zahrávat. Film není vyloženě špatný, jen takový monotónne naivní, blbý a nudný. Finální plazící bitva je srandovní. (23%) ()

solisoli 

všechny recenze uživatele

Neplodný zdravotnícky kretén, rýchlej pomoci si pomýlil profesiu. Popri zachraňovaní životov, okrádal priamo pri resuscitácii polomŕtvych a tých mŕtvych, skôr, ako to stihli najbližší. Až nastúpila karma a sám zostal na vozíku, nie len bez pohybu, ale aj úplne impotentný. Frajerka mu to chvíľu tolerovala, ale keď sa mu nepostavil a neulahodil jej inak, zdúchla. No a samozrejme, ako sa na fundovanú drámu patrí, začali sa diať napínavé a čudné veci tragikomického charakteru. ()

xxmurphyxx 

všechny recenze uživatele

O tom, že karma je zdarma. Najväčší a v podstate aj jediný problém s týmto filmom je u mňa ten, že niet komu fandiť. Toto je jednoducho výkladná skriňa pokurvených charakterov, počnúc narcistickým zmrdom bez chrbtovej kosti s kleptomanskými sklonmi a majetníckym správaním k jeho neukojenej pobehlici, ktorú po prvých väčších nezhodách po jeho pripútaní na vozík nenapadne nič lepšie, ako dať mu kopačky a neskôr to cele zavŕšiť osedlaním si jeho na oko sa previnile cítiacim kolegom až po extrémne otravného a premotivovaného suseda, psíčkara a dôchodcu v jednej osobe, čo je samo o sebe pekne zabíjacké kombo. Mimo to bez výhrad, slušný náhlad do hlavy jedného životom frustrovaného hajzla. ()

Reklama

Reklama