Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (4)

Fifer 

všechny recenze uživatele

Kamera, kostýmy a masky vynikající. Hudba slabší oproti předchozím deskám. Celé se to topí v kýči. Chápu, že pro černošskou komunitu je snaha najít svůj africký odkaz důležitá. Jenomže už to tu tisíckrát bylo (Black Panther) a ten význam je vyprázdněný. Zbylo z toho jen klišé a instantní moudra jak od Coelha. ()

xxmurphyxx odpad!

všechny recenze uživatele

Až budem chcieť vidieť opice pôjdem do Bojnickej Zoo. Jebať blm, jebať bejoncé, jebať túto narcistickú, nudnú pičovinu. ()

kockodan odpad!

všechny recenze uživatele

Bože můj! Američtí Afričané se po 350 letech v otroctví (ještě stále) snaží najít v dnešním západním, neafrickém světě, do kterého byli zavlečeni otrokáři, a nějak v něm zakotvit svou identitu. The struggle is real, o tom žádná. Pokud jim tohle pomůže, nech sa páči... Spousta jiných etnicit bylo zavlečeno, přestěhováno, vyhnáno a emigrováno do různých koutů světa velmi kulturně odlišných od toho jejich původního, a nemají potřebu se stovky let po tomto exodu ze svých domovin prezentovat jako neustálé oběti hledající svou identitu a oslavovat se jako kingové a dávat na odiv svou "jedinečnost". Pro mírně imbecilní, nekritické skalní fanoušky Bijonce je to 1:25 h trvající orgasmus, kde se jim předvádí, natřásá a nakrucuje v různých tu odporných, tu ještě odpornějších módních kreacích s různě napatlaným ksichtem (myslím, že se tomu odborně říká mejkap) a ostentativně ukazuje opulenci, bohatství, a tuny bling bling, jelikož to je ta hlavní meta pro po staletí utiskované černochy, mít dough a bling bling a aby to všichni viděli, jakej jsem King, oproti chudákovi z ghetta! Celé jsem to neviděl, přiznávám, po cca 15 minutách jsem to projel fast forwardem a byl to jen povrchní, nic neříkající vizuál, a tuny neuměle a idiotsky deklamovaných klišé. V době BLM to v USA a západním PC světě nemůže dostat od kritiků posraných z cancel culture jinak než téměř 100%, jelikož kdokoliv, kdo by si dovolil tuto sebestřednou a nudnou ódu na jejich popovou princeznu jakkoliv hanět, byl by okamžitě ukamenován jako náckovský rasista co schvaluje policejní brutalitu proti černým a chce nastolit vládu kuklux klanu v celých USA a Trumpa za prezidenta doživotně!!! 0% ODPAD!!! ()

Reklama

Reklama