Reklama

Reklama

V síti 18+

  • Slovensko V sieti 18+ (festivalový název)
Trailer

Obsahy(1)

Necenzurovaná verze V síti 18+ divákům velmi věrně zprostředkovává zkušenosti a pocity dětí zneužívaných na internetu. Zakryté totiž zůstávají pouze tváře predátorů. Tři dospělé herečky s dětskými rysy se vydávají na sociální sítě, aby v přímém přenosu prožily zkušenost dvanáctiletých dívek online. Ve věrných kopiích dětských pokojů chatují a skypují s muži, kteří je na netu aktivně vyhledali a oslovili. Drtivá většina těchto mužů požaduje sex přes webkameru, posílá fotky svých penisů a odkazy na porno. Děti jsou dokonce vystaveny vydírání. Dokumentární film Barbory ChalupovéVíta Klusáka vypráví strhující drama tří hrdinek alias „dvanáctiletých dívek", pro které se účast na experimentu, od castingu až po osobní schůzky s predátory pod dozorem ochranky, stává zásadní životní zkušeností. Predátorské taktiky se postupně obracejí proti svým strůjcům: Z lovců se stávají lovení. (Aerofilms)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
esmo52

esmo52 (hodnocení, recenze)

Ivo

Podobně idiotskou argumentaci měl jeden z pánů, kterého osoně ve snímku konfrontovali.

Hlupák zůstane hlupákem :)

na příspěvěk reagoval Ivo

esmo52

esmo52 (hodnocení, recenze)

Na serveru Nov*nky.cz píší: "Po žádostech odborníků i samotných diváků se rozhodli vyslat do kin snímek, který ukazuje z těl dotyčných pánů téměř vše, až na jejich obličeje." ... já bych rád viděl ty odborníky a diváky :) to budou chytrolíni jak tady Ivo.

Laliss

Laliss (hodnocení, recenze)

Nuda a zklamání. Jediné co mě bavilo, byly ty rozhovory s pánama. Jinak nuda A ten chlápek z Ústí měl s ta cikánama samozřejmě úplnou pravdu.

Ivo

Ivo (hodnocení, recenze)

Dadel

Pokud dítěti rodič podrobně vysvětlí že nemá sahat na rozpálená kamna, protože se škaredě spálí, nemá přecházet dálnici, protože to asi nestihne (jako mnoho jiných), nemá skákat z desátého patra, protože dopad je tvrdý a nemá jakkoliv reagovat na výzvy úchylů na netu (natož jim dobrovolně posílat fotky mezinoží atd.) a každého takového má okamžitě vypnout a nahlásit (a kromě toho se o tom může dozvědět i jinde) a dítě to všechno přesto suverénně dělá, pak mu opravdu není pomoci. Problém je, že rodiče to asi moc nevysvětlí a takové dítě (kterému ve 12 už není 5) je v tom případě dost hloupé. Silnice jsou plné aut, ale to neznamená že pod ně musíme skákat (i kdyby nás k tomu někdo pozval). Internet je plný úchylů, ale to neznamená, že s nimi musíme komunikovat nebo dokonce plnit jejich přání. Na to není třeba být genius se všeobecným přehledem, stačí nebýt úplně blbý :) Obávám se že podobné dokumenty spíš podnítí další zvědavost a aktivity na obou stranách ...

na příspěvěk reagoval esmo52, Idée_fixe

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

Ivo

ne každý byl ve 12 intelektuální génius se všeobecným přehledem jako ty

na příspěvěk reagoval Ivo

Ivo

Ivo (hodnocení, recenze)

No já nevím, školy nemám, ale myslím že dívčina s dvojciferným věkem, která (ač o problematice dobře ví) poslušně následuje neslušné pokyny nějakého anonyma na internetu, je mírně řečeno hodně blbá a vypatlaná a může si za to jen a jen sama (místo aby okamžitě daného člověka nahlásila rodičům nebo na příslušná místa). Nikdo ji přece nenutí nic z toho dělat, stačí vypnout počítač nebo příslušnou stránku a je to. Kdyby jí někdo napsal ať skočí z okna nebo se zapálí a ona to udělá, kdo za to může ? ;) Místo točení podobných dokumentů by bylo lepší v rámci vzdělávacího procesu aspoň trochu zvětšit školačkám jejich značně zamrzlé IQ ?

na příspěvěk reagoval esmo52, Cordell

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Cordell

Vidím to stejně. Taky to kuknu, ale až to půjde stáhnout, protože už z principu bych za to nedal ani korunu, ale ten vocas to bude držet v kinech co to pude. Podle mě klidně až do konce roku. Money, money, money

na příspěvěk reagoval Kubeska

Cordell

Cordell (hodnocení, recenze)

esmo52

Tak celkove me dokumenty moc do kin nesedi, tudiz to bude asi specificka cast par lidi co tam skutecne pujdou do kina :)

Cordell

Cordell (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Tak do kina asi fakt ne, ale necenzurovane proc ne :) Nesnasim cenzuru, takze pockam az to bude konecne poradne a potom se snad jednou na to podivam :D

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

myslím že na tohle nikdo moc chodit nebude. Asi chtěli vyždímat ještě pár prachů, ale tady asi šlápli vedle

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Hnusák objevil další level jak na tom vydělat. To je to jediný o co tomuhle pseudo dokumentaristovi jde už od začátku. Je mi jasný, že to bude letos oxidovat v kinech celej rok, když nějakých normálních filmů se letos patrně nedočkáme.

na příspěvěk reagoval dr.horrible

esmo52

esmo52 (hodnocení, recenze)

Já se asi půjdu podívat před kinosál na ty zvrhlíky co na tohle půjdou ...

na příspěvěk reagoval Cordell

Příspěvek byl smazán administrátorem.

cztrollolcz

cztrollolcz (hodnocení, recenze)

Zajímalo by mě co vůbec chcou do filmu přidat co nebylo ve verzi 15+ -> jediné co mě napadlo byly necenzurované fotky přirození pedofilů ale o tom pochybuji

na příspěvěk reagoval jablonec, FlyingGentle

Reklama

Reklama