Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jedenáctiletý Carlos (Luis Castro) se dozví, že jeho údajně zemřelý dědeček ve skutečnosti žije. Uteče z domova a vypraví se za ním do Hollywoodu ve španělském městě Almería, což je místo, kde v 60. letech natáčely známé osobnosti jako David Lean, Clint Eastwood či George C. Scott své slavné filmy (ano, tady se točil Lawrence z Arábie, spaghetti westerny či válečný film o generálu Pattonovi). Jenže zlaté časy dávno minuly. Poslední film, který se zde dělal, byl Indiana Jones a poslední křížová výprava, po němž tu zbyla jen společná fotka Spielberga s Lucasem. I z Carlosova dědy Juliána (Sancho Gracia) je pouhý stín muže, jakým kdysi býval. Kaskadérské kousky, jež předvádí, jsou ubohá šmíra a když se najednou objeví vnuk, jehož nezná, otevřou se dávné rány. Vrátí se i pocit viny za nešťastnou smrt Carlosova otce, který před lety zahynul při kaskadérském čísle. A všechno se ještě zhorší, když Carlosova matka Laura zjistí, kam a za kým se její synek vypravil (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (17)

Balet 

všechny recenze uživatele

09. 05. 2007: Tvůrci si očividně nebrali vůbec servítky... Moc se mi to líbilo. Samozřejmě konec nic moc, ovšem jinak jsem se dloouho tak dobře nepobavil, aniž bych to vlastně čekal (na film jsem přepnul náhodou, když začínal a nechal jsem ho tam v domnění, že se jedná o Kapsy plné dynamitu...). ()

d-corso 

všechny recenze uživatele

Nebýt přehnaně patetického "westernoveho :- )" závěru, bylo by to ode mě za plný počet.Partička životních ztroskotanců si plní alespoň část svých snů ve westernovém městečku. Ten film je o kráse života v kterém si chcete dělat to, co vás zrovna napadne. Ten film je o volnosti a svobodě. Jak jsem napsal na začátku je to patetické, ale je to ((ten závěr) především smutné. Doporučuji všem, kteří ještě na kanále FILM+ neviděli dobrý film."Chayenne, v našem městečku tě nechceme" ()

Reklama

sibskyn 

všechny recenze uživatele

Pořádně to ani western není, jenže není to ani vtipný, takže to ani komedie nemůže být, to by ani tak nevadilo, kdyby to bylo aspon zábavné, jenže to bohužel taky není. a navíc všechny hlavní postavy jsou příšerně nesympatické(jediný kdo jsou sympoši tak je italský hrobník a ta prostitutka... a ta je, věřím, že ten kluk si při natáčení užil hodně srandy s ní), a to především Děda, který je na plátně neustále. No nic, je to prostě jen špatný film, vyhýbejte se mu! ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Další Igelsiův komunitní kousek, tentokrát z westernového městečka, do kterého utajeně před svou matkou přijíždí malý chlapec hledat svého děda, jež jako vyhaslá hollywoodská hvězda hraje každodenní westernovou show pro návštěvníky fingovaného divokého západu. Jedná se o taškařici pohrávající si s mezilidskými vztahy a jednotlivými náturami uvnitř zaběhlého kolotoče, který vyvrcholí až obří reálnou přestřelkou s policií po vzoru amerických legend. Iglesia má za sebou určitě lepší kusy, tohle jen průměr. 60% ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Titulkový úvod mně nasliboval divočinu, při které jsem natěšeně poposedávala, div jsem si nemnula ruce, po chvíli jsem se však musela zabavit sama - přemítáním, zda matka s babičkou, při vší úctě ke španělským ženám, nebudou předvojem travesti show, které musí zákonitě následovat... tak nebyly. Rozjela se přehlídka opilecko-chlapáckého chvástání za doprovodu pestrobarevného mumraje divoko-západních karikatur a já se ztotožnila jen s jedinou hláškou hlavního hrdiny: "...je třeba využít přestávek mezi průsery"... bohužel, jelo se bez nich, s jedinou výjimkou, která nastala v 1,20 hod. a skončila podáním telegramu v 1,33 hod. filmového času. Ještě by se slušelo vyzdvihnout jeden geniální záběr anfas - profil, ten však spolehlivě zazdí jeden z nejtrapnějších konců, co jsou k vidění. Věřím tak jedině tomu, že se celý štáb při natáčení dobře bavil, škoda, že já nemohu říci totéž... ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama