Reklama

Reklama

Země zaslíbená

  • USA Gringa
Trailer

Šestnáctiletá Marge po smrti své matky uteče do Mexika za otcem, kterého nikdy neviděla. Najít si k němu cestu však nebude tak snadné... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

Jemes 

všechny recenze uživatele

další z mnoha filmů, kde vlastně nic nového neuvidíte, ale herci jsou sympatický a alespoň tam nejsou přímo věci, který by na vás křičeli " proč by tohle sakra někdo dělal ". Některé věci by tam mohli probíhat jinak a myslím si, že by to bylo pro ten film lepší ( jako třeba kde na začátku má jednoho kámoše, který evidentně po ní jede a kterému dá svého psa a pak vlastně o něm už neuslyšíme. Kdyby tam za ní přijel a poměřoval se s tím jejím, co si našla v Mexiku bylo by to mnohem víc koukatelnější ). Takže bych to shrnul, že to je taková odlehčenější verze toho, jak se mladá holka, která trpí bulímií poznává se svým otcem alkoholikem a říkám odlehčenější v tom smyslu, že takhle se alkoholici fakt nechovají a otcové, co své dcery viděli naposled, když jim byli dva roky :D ale jak píši na začátku herci jsou sympatičtí a tak je to koukatelné. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Judy Greer napísaná ako prvá a ona tam vlastne vôbec nie je... Celý jej výkon je vlastne už  v traileri, ešte že po sťahovačke do Mexika nastúpila Roselyn Sanchez, tentokrát ale decentne, bez banánu, ako onehdy v Plnou parou vzad. Celková zápletka brzdí inak celkom dobré herecké výkony, pretože dráma sa tu striedavo mieša s pseudo komédiou, takže tu máme veľa nadávok, kecov o sexualite s matkou vedúcou dcéru k promiskuite ako úplne úžasného normálu, nadmerné užívanie alkoholu, vracajúcu pubertiačku v bulímii a to všetko v závane mexických pláží a pachu burritos. Všetko naraz bez jednoznačnej emócie. ()

Reklama

Reklama

Reklama