Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kdesi nad Uralem sestřelí rebelové letadlo, které má na palubě materiál pro společnou rusko-americkou vědeckou misi, mezi jiným také velký kontejner označený jako biologická zbraň, který ruští vojáci dorazivší na místo havárie, odvezou na blízkou základnu. Ruský velitel nařídí technikům kontejner otevřít, to však byla osudová chyba. Zevnitř se totiž vyplazí gigantický hroznýš, přes třicet metrů dlouhý a vážící 12 tun - geneticky upravená zbraň. Okamžitě zaútočí a začne decimovat základnu. Nedlouho poté je do akce povolán speciální agent CIA Greg Larson, který už před časem uspokojivě vyřešil stejný problém s podobným geneticky vytvořeným netvorem. Nyní je pověřen úkolem sestavit elitní jednotku, která se má neprodleně vydat na cestu do Ruska a tam se postarat o chycení nebezpečné nestvůry. V rámci utajení celé akce najme Larson v Rusku pro dopravu vůz vyhoštěného Američana Dwighta Stoddarda a jeho ruské manželky Nadii. Opomene jim ovšem říci celou pravdu o poslání jednotky. Když pak tým dorazí k základně, najde ji zcela opuštěnou. Když se obrovský had pustí do požírání amerického komanda, dostane Larson nové příkazy. Místo aby se pokoušel netvora chytit živého, má z něj prostě jen získat vzorek DNA a poté ho prostě co nejrychleji a nejúčinněji zlikvidovat. Navíc se má postarat, aby po tomto mezinárodním vojenském fiasku nezůstala žádná stopa a samozřejmě žádný svědek. Dwight a Nadia však nejsou hloupí a hodlají tuhle polízanici přežít. Zatím však Larson Nadiu potřebuje. Je totiž jediná, kdo je natolik malý a štíhlý, že se dokáže protáhnout větracími otvory a získat výbušniny potřebné k likvidaci hada. Tento úmysl však poněkud zkomplikuje nepříjemný fakt, že had plivající kyselinu Nadiu dočasně oslepí. Ještě horší zprávy se však ti, kteří dosud žijí, dočkají, když zjistí, že šéfové odpovědní za rusko-americký vojenský program se rozhodli pro jistotu vyhodit hroznýše do povětří i s celou základnou a americkými vojáky, kteří náhodou v podzemí základny zatím přežili jeho útoky. Začíná závod s časem ve kterém jde především o to, jestli se podaří dostat pořádnou porci výbušniny C-4 hadovi do žaludku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (75)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak a po dvou letech jsme se dočkali pokračování (záměrně neříkám konečně), protože po zhlédnutí tohoto filmu musím uznat, že je to nehorázný paskvil. UFO Films angažovalo do role režiséra dalšího amatéra, který neměl takřka žádné zkušenosti a podle toho to i dopadlo. Na rozdíl od jedničky, tady bylo špatně skoro všechno. Scénárista Jeff Rank musel být snad zhulený či ožralý jak prase, když sepisoval jednotlivé stránky, protože v ději se najde tolik kiksů a nelogičností, že se to snad ani nedá spočítat. Jediné viditelné zlepšení vidím ve ztvárnění hada (hadů), které ovšem vyšlo vniveč. Navíc mne tentokrát zklamali i herecké výkony. 30% ()

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

Teda, když jsem okolo půlnoci dělal trest (to jako trestní právo, konkrétněji procesní) a nechal si zapnutou televizi, nečekal jsem, že se mi dostane ještě takovéhohle trestu. I když, vezmu-li v úvahu jak jsem se po prvních pěti minutách začal těšit jak se přidám k dloooouhé řadě negativních hodnocení, a pak i to že některé věci už na tom začátku byly tak špatné až byly opravdu, opravdu směšné, koeficient zábavnosti nebyl úplně nejhorší:) Od honu na smrtícího geneticky upraveného megahada plivajícího kyselinu se toho nedá příliš čekat, ale hlavní hrdina baseballový nadhazovač s temným břemenem minulosti čelící jakémusi tragicky rozanimovanému kolosu a nečekaná, od doby Cameronových Alienů děsně coolová tečka s více než jedním kusem nezničitelného zabijáka, to je skutečně nářez všech nářezů:) A to se tu ještě vyskytuje známka té největší lacinosti a odfláknutosti, neboli střih horší než na saku šitém Vasilem Biľakem a opakované použití týchž záběrů. No prostě naprosto sprostá trága oproštěná od všeho kromě té nejprostší prostoty. Svatá prostato:) ()

DaViD´82 odpad!

všechny recenze uživatele

Směšné hádě a jinak nic. Vlastně jo, ještě by se našla gargantuovská porce divákova utrpení. Proč jen to není aspoň tak špatné a blbé, aby to bylo nechtěně zábavné, jak slibuje zdejší galerie? ()

monolog odpad!

všechny recenze uživatele

když vezmu v úvahu, že jsem měl horečku a koliku, bylo to celkem dobrý. aspoň mě to protáhlo. a konečnej útěk před výbuchem, ten mě i postavil na nohy. sotva jsem to na záchod stihl. takhle protaženej jsem už dlouho nebyl. každopádně je skvělý, že se točí i tyto filmy. bez nich bysme nevěděli, jaký jsou dobrý. ()

Asia_Power odpad!

všechny recenze uživatele

Žabka byl spolknut a to je asi tak to jediný pozitivum na téhle píčovině. Jednička je prý alespoň vtipná, tak jí v budoucnosti dám šanci, ale tohle se bere tak smrtelně vážně až mě to sralo. A když nej hereckej výkon předvede digitální had tak je něco špatně nebo dokonce úplně na kokot. ()

yenn odpad!

všechny recenze uživatele

Dlouho jste neudělili nízké hodnocení? Chcete se na něčem povozit? Máte chuť kopnout si mrtvoly? Pak si pořiďte Python 2, film, v němž had vrčí a z jehož rozpočtu odhadem 90% procent bylo utraceno za výbušniny! 0/10 ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

10%? nebudte tak kruti! ja se bavil vic nez u jednicky pravda kdyz se po revolucnim zacatku kdy vsichni chcipaj a neni videt lautr vubec nic objevi ten had konecne na scene je to docela pruser ale ja se bavil kralovsky samozrejmne ze u podobnych filmu o kvalitu produktu nejde jde jen o to jestli je dany produkt tak spatny az je zabavny a to tento beze zbytku splnuje samozrejmne ze objektivne dat 5* muze jen recesista ale subjektivne 3* ptam se a proc by ne? ()

Indiana odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to byla sračka, ale dalo se tomu gebit, hlavně tomu digitálnímu hadovi a vojákům, co se spolu dorozumívali pomocí hyper trapných amatérských dialogů, které vyplodil buď nějaký důchodce, nebo naopak harant. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Tohle má být horší než jednička? Já jí dal odpad,ale druhému dílu dávám jednu hvězdičku,protože dvojka je přece jenom o něco lepší než jednička,už svojí větší zábavností. ()

Crocuta odpad!

všechny recenze uživatele

Paskvil chvílemi vzbuzující lítost nad svou ubohostí, chvílemi vyvolávající výbuchy smíchu nad tímtéž. Aby vás Python sežral, páni (s)tvůrci... ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

panečku,koukám že film ste nemilosrdně poslali do kanálu.to je úcty hodné,však mě se zdálo toto o chlup lepčí než jednička.ovšem je to samozřejmě totální vypatlávačka pro americké televizní diváky co nemají na kabelovku.i když tohle prej šlo na dvd jo???hmmm...... ()

Stanislaus odpad!

všechny recenze uživatele

Přerostlá digitální potvora podobající se hadovi útočí podruhé s ještě větší porcí trapnosti a stupidity. Navíc si teď přizvala i jednoho kamaráda. Ve středu (a bohužel ne ve střehu) toho všeho je znovu banda neschopných neumětelů, kteří utíkají před sežráním (jako vždy) do "slepých uliček", a pak se strašně diví, že je had slupne jako malinu. ()

sharky odpad!

všechny recenze uživatele

padesátimetrový digitální had honí v podzemí na ruské základně americké komando a postupně je žere, co dodat, čistokrevný odpad... ()

eraserhead666 odpad!

všechny recenze uživatele

Některé filmy jsou prostě tak špatné a nudné, až jsou jen špatné a nudné. A s tím se prostě nedá nic dělat. Nepomůže tomu ani Dana Ashbrook, ani docela fešná zrzečka. ()

Reklama

Reklama