Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pilnému studentovi převrátí život naruby jeden nepovedený fórek. Zveřejní proto seznam věcí, které by chtěl udělat jinak, kdyby mohl – a možná že pořád může. (Netflix)

Recenze (19)

Heywood 

všechny recenze uživatele

Kritika systému, který žije jen sám pro sebe a nikoliv pro lidi = ANO, fajn. Kritika idiotismu sociálních sítí = Velké ANO, kdo tam je je sám proti sobě a dělá jen užitečného blbce. ALE hlavní hrdina ještě šel, rodiče byli karikaturou, spolužáci nemožní, holka = velká láska = nepřesvědčivé, sladký konec jakéhosi youtubera/influencera, co si rok jezdí po světě a fláká se, (konečně žije) a je "mluvčím své generace" = blbost na entou a idiotský příklad. Asi jako když se hlásalo, jak černoch se z čističe bot stal miliardářem. Stejná blbost made in USA. 35% a je to hodně nevyužitý potenciál příběhu a k tomu génius, co vyhrál stamiliony... to už se nedalo rozdýchat. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Kdyby byl film v jazyce, který ani trochu neovládám, chápala bych, že mi unikla pointa, ale já rozuměla všemu, co osoby na obrazovce říkali, nicméně stejně nechápu, o čem ten film sakra byl. Tady je špatně snad všechno. Přísahám, že nevím, s kým byl hlavní hrdina kamarád, jaký měl vztah s rodiči a co tím vším vlastně chtěl dokázat. Poslední bod je asi omluvitelný, protože má jít podle všeho o nespokojeného puberťáka, který tak ale nepůsobí, a já jsem z toho proto ještě větší jelen. Je to tady? Zestárla jsem natolik, že nechápu dnešní mladé lidi?! Znamená to, že už nejsem mladá?! F**k it. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Proboha tenhle film je udesny. Prosim,rekni mi vic o svych problemech.Nudne,dlouhe,herecke vykony hruza.Jak mohl dat nekdo tvurcum penize za velmi spatny scenar?Hlavni postava je dite,ktere reklo svym rodicum Polibte si. Mel bych dostat kompenzaci za vyplytvani casu. ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

Jsem se nudil a projel Netflix. Coming of age drama (nejenom) Netflix umí líp, alespoň s trochou realismu, nebo nadhledu, nebo vtipu, nebo aspoň roztomile pubertální romantiky. ()

petrsv 

všechny recenze uživatele

Jediný plus v tomto filmu je Eli Brown. Jinak je to strašná slátanina, zřejmě určená pro mladé Američany, příp. jiné diváky jednoduššího hodnotového žebříčku. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Idea a pointa tohto filmu boli výborné. Ale bohužiaľ, prevedenie dosť biedne a nevyvážené. Taký obrovský potenciál, a napokon niečo takéto? Škoda! Od priblblej dejovej línie, cez nezmyselné zvraty, až po nesympatickú ústrednú postavu, ktorá sa len tak zo dňa na deň zmenila zo zodpovedného cieľavedomého mladíka na rebela bez kúska úcty a rešpektu (čo malo silou mocou vzbudzovať akýsi obdiv). Ale inak, pozerať sa na to dalo a určite sa pri sledovaní naskytá otázka pre každého z nás : Čo by ste dali na svoj Fuck-It List? ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele

Nevím, asi nejsem hlavní věková skupina, pro kterou to bylo točeno. Jo, jsem už na podobné "bucket listy" asi moc stará a nijak mě to netrápí. Rádoby konec coby influencera/youtubera? Guess I can accept that. Vykašleme se na Harvard? Jako pointa ok, ale Harvard, bro... Aspoň, že se hořící škola povedla. ()

jasanka 

všechny recenze uživatele

Nejak vlastne nevim, co tim vsim chtel film rict... Neustale si protirecil. Taky mi vadily absolutne nerealne dialogy. ()

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele

S vekom sa už skrátka nedokážete stotožniť s podobným filmom. Skrátka keď máte 16 či 17, rodičia sú vaši najväčší nepriatelia. Keď máte 25, ďakujete rodičom, že môžete bývať v ich dome. Pri tomto filme som viac ľutoval rodičov, než toho pubertálneho týpka, ktorý má problém s tým, že potreboval od rodičov súhlas na to, aby sa šiel s kamošmi ožrať. Skrátka to mal urobiť aj napriek ich pravidlám a potom niesť následky ako každý iný tínedžer. Takto je to ale len vo filme. Bohaté decká milionárov z Los Angeles majú všetko po čom túžia a samozrejme aj na tento fakt sa tie rozmaznané decká dokážu sťažovať. ()

Machaut odpad!

všechny recenze uživatele

Hloupý a naivní film. Nevím, čeho chtěli tvůrci dosáhnout nebo co tím chtěli říct, jen tím podporují ještě větší bordel v Americe než je. Zachvilku už nikdo nebude mít povinnosti k ničemu a bude si jen chtít čistě svůj sen bez ohledu na lidi a na společnost atp. Mimochodem je zde krásně vidět zodpovědnost a myšlení teenagerů vyrůstajících v naprostém luxusu, kteří si mohou dovolit naprosto cokoliv bez jakýchkoliv následků. ()

Dechman 

všechny recenze uživatele

Možno len hodnotiť potenciál, ale zmes toho čo sa objavuje vo filme teda nijak do seba nezapadalo. Už len ten rozbeh filmu je dosť nepodarený, doslova odfláknutý. Pozrieť sa to dá, no radšej si pozriem "Znovu 17". Ak už hľadám komédiu tohto typu. Všetko by bolo inak dopadlo keby sa aspoň trošku dbalo na dejovú postupnosť a využitie hercov k lepším výkonom. Inak typická omáčka... ()

Alisce 

všechny recenze uživatele

Myšlenka filmu je dobrá, ale už jsme tu pár takových poselství měli a od kluka z bohatý rodiny, který se vlastně nemá nějak špatně, to nebylo moc uvěřitelný. Neříkám, že mě film nebavil, dokonce jsem během filmu měla chuť jít taky udělat něco ze svého seznamu, ale ten konec mě tak zbrzdil, že vlastně nechápu, co tím filmem chtěli říct. Měla to být komedie, ale nezasmála jsem se. Jednou vidět stačilo, i když hlavní herec se mi fakt líbil a to i přes to, jak rozmazleně na mě působila jeho postava. ()

Mastik222 

všechny recenze uživatele

Film jsem viděl s titulky, děj to nějaký mělo, ale žádná velká paráda to nebyla. Navíc poslední dobou americké filmy pod žánrem komedie čekám, že se člověk zasměje a že to bude stát za to, což u tohodle filmu nebylo snad za celou dobu. Ale bohužel zjišťuji, že to není 1 film pod tímto žánrem, z Ameriky teď chodí hafo filmů, že jsou komedie a ve skutečnosti je to děsná nuda, zlatý Jim Carrey tam se člověk aspoň zasměje. ()

NinetyOne 

všechny recenze uživatele

SPOILER: Neuvěřitelný! V polovině filmu jsem si řikal, že to je po dlouhý době film z produkce Netflixu, kde se mi nikdo nesnaží strkat černochy a homosexuály do ksichtu. Běžela 54. minuta a BOOOM! Mladý teplý černoch ve vedlejší roli se přiznal ke své orientaci svému nejlepšímu kamarádovi. Ten ho samozřejmě ujistil, že je to naprosto v pořádku a že mu kryje záda. V pozadí hoří učebnice končících středoškoláků, kteří se těsně před koncem školy zničehonic rozhodli začít tvořit své fuck it listy a jsou jim úplně ukradené následky. Řada rádoby emotivních dialogů, kdy se herci div nerozbrečí nad svými každodenními problémy typickými pro obtížný život v Palm Springs, LA. Byť se jedná jen o fiktivní příběh, nedovedu si představit, že věčný panic - šprt, který se 18 let připravuje na univerzity a dostane se na úplně všechny, jen tak ze dne na den odpálí svojí střední školu, uspořádá doma párty, ukradne tátovi S-Class a za to všechno dostane tři miliony followerů na Instagramu a vstupenku na Harvard, který následně odmítne. Film jak šitý na míru pro děti. Prvotřídní vymývačka mozků pro náctileté předplatitele Netflixu. Hodnota filmu úplně nulová. Netflix se zbláznil. ()

ZdenHor 

všechny recenze uživatele

Tento svěží film mne hodně pobavil, je to v tomhle naštvaném, naštvané době a naštvaných lidech přesná výpověď o tom, že člověk nemusí jít vždy v kolejích, které mu připravil někdo jiný, jako svůj projekt, že nastávají situace, kdy se máš zachovat tak jak to chce někdo jiný se zachováš tak jak to chceš ty. A to tom může být i Tvůj život, o tom že se prostě budeš tím čím jseš. Ve filmu se mi i líbilo to, jak je naznačeno, že tyto situace mohou vyplynout ve svou upřímnost s sobě samému, i o poznání. Ano je to zabalené do krásného prostředí, krásných exteriérů a interiérů, neřešení finanční existence, ale co je to jen film a jeho zpověď je o něčem jiném ()

Reklama

Reklama