Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavním hrdinou seriálu je Paul David, počítačový specialista a geniální počítačový hacker. On a jeho přítel Felix, též hacker, proniknou do cizí databázové sítě. Felix po několika dnech záhadně zmizí a pro Paula začíná vzrušující kapitola jeho doposud klidného života. Seznámí se s představitelem mezinárodního zločineckého syndikátu Vanderbergem, který zaměstnával Felixe. Vanderberg chce s pomocí hackerských schopností Paula získat tajné informace z policejních kartoték. Paul rozehrává dvojí hru, zapojí se do zločineckého syndikátu a zároveň spolupracuje s policejním specialistou na počítačovou kriminalitu. Do života Paula navíc vstupuje krásná a inteligentní Lisa, která Felixe znala a podle všech indicií byla Felixovou milenkou a patří k Vanderbergovi a jeho syndikátu. (Castrator)

(více)

Recenze (4)

Krysap 

všechny recenze uživatele

Panejo, tohle je teda těžká nostalgie.. Bastarda dávali v TV snad jenom jednou, ale utkvěl mi v paměti doteď. A díky Dalessii jsem si připomněla i ústřední melodii, kterou jsem sice nikdy nezapomněla, ale konečně i vím, o čem se v ní zpívá. Škoda, že tuhle detektivku už asi nikdy dávat nebudou.. ()

De Large 

všechny recenze uživatele

Jeden z najlepších seriálov svojej doby o počítačoch. Veľmi dobrá zápletka, nie príliš dlhé, dobrí herci a výborný scenár. ()

Reklama

Reklama