Reklama

Reklama

Král ze St. Pauli

(seriál)
  • Německo Der König von St. Pauli (více)
Německo, 1998, 6x90 min (Alternativní 174 min)

Obsahy(1)

Mladému Robertovi je jeho zesnulým kmotrem odkázán jistý podnik. Netuší ovšem, že se jedná o podnik ve vyhlášené Hamburgské čtvrti St. Pauli, plné kasin, vykřičených domů a gangsterských doupat a je nucen se s touto realitou vyrovnat a pomalu přijmout její pravidla. (berg.12)

Recenze (4)

berg.12 

všechny recenze uživatele

Když tahle série začínala, byla jsem opravdu překvapen, jakou atmosféru se podařilo tvůrcům vytvořit. Pak ale začalo vršení scénáristických podivností, příběhově i herecky to poněkud ustrnulo a 3*** jí zůstali proto, že v rámci německé kinematografie je to přeci jen celkem zajímavý počin. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Německý seriál z atraktivního prostředí vykřičené čtvrti Hamburku a Heinz Hoenig jako majitel striptýzového podniku. Námět celkem neotřelý, ale sráží to zpracování ve stylu neškodné Rosamunde Pilcher ( proto nebyl problém to vysílat odpoledne ), a občas naprosto hloupé zápletky. Dokonce ani pořádně něco erotického tam člověk nenajde. Kdo byl cílovým divákem mi zůstává záhadou. ()

warhammer 

všechny recenze uživatele

Seriál s poněkud zvláštní atmosférou. Od chvíle kdy jsem ho sledoval uběhla už dlouhá doba, ale pořád ho mám v živé paměti. Zřejmě hlavně díky té atmosféře. Je to zvláštní pocit jelikož toto dílo jinak jako celek nedosahuje žádných vysokých kvalit. Každopádně je ale pravděpodobné, že bych ješte možnááá o hvězdičku pitlačil, kdybych měl možnost zkouknout seriál znovu. ()

Reklama

Reklama