Reklama

Reklama

First Signal

Trailer
USA, 2020, 102 min

Recenze (5)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Omen nomen. Presne ten typ filmu, ktorý vám názvom napovie svoju kvalitu. Pretože pri tomto filme si budete želať, aby ste nemali signál. Ani prvý signál ani posledný, proste vôbec žiadny, pred akútnou slepotou z toho brneného herectva vás zachráni len urgentné odpojenie od internetu a dáta na "éčku". ()

goauld 

všechny recenze uživatele

Tak ukecanej film už jsem dlouho neviděl a hluboce se klaním titulkáři, kterýmu muselo dát docela práci nejen překlad, ale hlavně ty tytulky napsat. V podstatě konverzační drama s nádechem sci-fi, zaobírající se věčnou otázkou: Co nemůžeme pochopit a máme obavu z neznáma tak budeme řešit vojenskou silou? Jako nakecalo se tam toho dost a fandovi scifi spíše toto bude hodně vadit, nebot 50% děje se odehrávalo v nějaký podzemní místnosti a zbytek bud na louce nebo v kacelářích. Akce 0,00; Napětí: 0,00; efekty.... JEDEN slovy jeden...a to ještě až na konci filmu. Jako chtěl bych vidět rozpočet ;-) ale asi nebyl příliš vysoký, protože když štáb nedokáže odstínit nárazový vítr do mikrofonu, nebo dovolí změnu barvy zvuku... tak to je pak celkem těžký chtít něco víc..... ()

Majo.evans odpad!

všechny recenze uživatele

Nuda,veľká nuda.Celý film len trepú a trepú,efekty žiadne,možno jeden na konci a aj to je o ničom.Nízkorozpočtová blbosť... ()

ttX 

všechny recenze uživatele

Film je určený ľuďom vyznávajúcim mimomateriálne vnímanie. Žiadnu beletriu, efekty, napätie a podobné nízke pudové (chlieb a hry) situácie tu nečakajte. Cieľom filmu je pomedzi riadky odovzdať myšlienku pre zvýšenie úrovne vedomia osôb, ktoré majú o to záujem. Je to druh sci-fi, ktorý je vlastne dokumentom, ale to, že je to dokument a nie sci-fi, bude majorite povrchovej populácie jasné až neskôr. Podobne ako pri filme matrix. ()

Skeewe odpad!

všechny recenze uživatele

Scénárista byl evidentně placenej podle počtu slov a na děj nějak nezbyl čas. Takže zbytek peněz z rozpočtu padnul na výplatu komparsu a pronájem místnosti ve sklepě, jo a na zhruba pět minut strojovýho času počítače pro stvoření jedinýho modelu "lodě?" Tohle bych snad ani nenazval scifi, možná to byl pokus nějakýho morbidního časopisu o mystických záhadách prorazit i na obrazovku, marně. Ale zkusim říct i něco pozitivního, v závěru mě víc než to na obloze dostalo co měla "hrdinka" na sobě, to neměli fakt její velikost kalhot? Jsem myslel, že utekla z cirkusu. :-))) ()

Reklama

Reklama