Reklama

Reklama

Vánoční rande mého táty

  • Velká Británie My Dad's Christmas Date (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Od chvíle, kdy jeho manželka zemřela, se David snaží vyjít se svou dospívající dcerou Jules. Ta se cítí sklíčená a nepochopená, a on stále více bezmocný a osamělý. Aby našla pro svého otce partnerku a pro sebe někoho, s kým si může promluvit, vytvoří Jules pro Davida online profily na seznamkách. Věci najednou naberou spád, protože ačkoliv kandidátek je dostatek, žádná nesplňuje Davidova... a Julesina očekávání. Změní se všechno s příchodem Vánoc? Zábavný a povzbudivý příběh v báječné vánoční atmosféře! (Filmbox)

(více)

Videa (10)

Trailer

Recenze (13)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Súhlasím s užívateľom „silentname“: Na film „My Dad's Christmas Date“ by som nedával štítok „komédia“. Obsahuje len pár „komickejších“ scén, ale to ešte neznamená, že celý film sa pohybuje v rovine komédii. Film, umiestnený do Vianočného prostredia, zachytáva ťažké obdobie vzťahu otca (David) a jeho šestnásť ročnej dcéry (Jules). Ťažké preto, lebo tretí člen rodiny (manželka/matka) zomrel pri autonehode. Jules sa snaží pre svojho otca nájsť nového partnera a bez jeho vedomí si ho zaregistruje na viacerých web stránok (hľadanie partnera) – pokračovanie už asi tušíte. Režisér však nezabudne ani na Jules – priestor dostanú aj jej problémy (škola, hádka s najlepšou kamarátkou, prvé sklamanie na úrovni lásky, atď.). Keď to zhrniem, nepovedal by som, že film je zlý. To však áno, že svoje potenciály nevyužil v plnej miere a nie je až taký kompaktný. Záver síce dojímavý s vyhliadkou na možné lepšie časy, ale zvyšok filmu to už nezachráni. Postrácam lepšie využitie vedľajších postáv. Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

„Len preto, že som žena, nemôžem sama myslieť?“ To mi už pripadá ako výrok cigána či Afričana, ktorí sa v kuse vyhovárajú len na rasizmus. Aj preto ma zarazilo, že takýto trápny argument tu vypľuje voči svojmu otcovi dievča, ktorej nepredajú ešte ani vložky. Mimochodom, na tú anglickú držku sa nedalo pozerať, ako všeobecne to bol veľmi esteticky neuspokojivý zážitok, pretože tam dali klasické britské ksichty, ktoré tam stretnete bežne na ulici a to sú naozaj veľmi neforemné tvary. Ešte že otec bol Američan, ale to situáciu nezachránilo. Mať doma takú puberťačku to je na povraz. ()

Reklama

Marty1905 

všechny recenze uživatele

V celku koukatelný film. Bohužel dějově naprosto nezáživný. Dcera se snaží přes online seznamky dohodit tatínkovi ženskou. Sama má kluka, který jak se později ukáže za nic nestojí. Na konci vše zajímavě vyústí v kostele, kde si navzájem odpustí. Tatínek asi zahájil své hledání nové ženy. Celkový dojem to na mě působí jako slabší podprůměr. Zkrátka nic nezkazíte, že se podíváte ale nic od toho nečekejte. Film na dlouhý zimní večer. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Na tento neškodný vánoční kýč se v současné pandemické mizérii , kdy je povoleno shlukování maximálně dvou lidí a je válečný zákaz vycházení po 21. hodině dobře dívá už jen proto, že je plný písniček a pospolitých lidí. Je neuvěřitelné, kolik společenských akcí hrdinové stihli jakoby již byli navakcinováni. Humor není žádná řachanda, jen mi občas vyloudil na tváři zdrženlivý úsměv. Pobavilo mě pár hlášek jako odpověď na otázku, jak by se daly vyléčit projevy 16ti leté protestdívky „Menopauzou.“ Nechybí vánoční stesk, dojímání, ztráta zemřelé manželky a koledy, hádky a povinné komediální trapasy. Film jsem shlédl jen proto, že mi jako studentovi byly nesmyslně uzavřeny knihovny a studijní místa s klidovými zónami jako nejbezpečnější úkryt před Covidem a nechtěně se podílel jako většina od začátku pandemie diskriminovaných studentů již v březnu vyhnaných z Prahy na rozšiřování viru učíce se ve velmi rizikových prostředích. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"My Dad's Christmas Date sa ukázalo ako trošku vážnejším filmom. Klasifikované ako komédia? Viac asi ako dramédia. Film má síce niekoľko vtipných momentov, no na druhú stranu je to hlavne film o otcovi a dcére, ktorí sa vnútorne snažia vyrovnať so skutočnosťou, že prišli o svoju ženu / mamu. A jeden tomu druhému akosi nechcú vnútorne rozumieť. Alebo možno aj chcú, len majú problém s tým, aby dokázali pomôcť sebe samému a vyrovnať sa svojimi vlastnými emóciami. Takže nečakajte od toho komédiu, pri ktorej sa budete chytať za brucho. Je to skôr dosť vážny film s dobrými hlavnými hrdinami, ktorí si potrebujú nájsť k sebe opäť cestu a pochopiť jeden druhého. Toto zvláda film veľmi dobre. Má niekoľko dobrých vedľajších postáv a dobré jazzové variácie vianočných kolied. No rovnako je tu potom ešte aj frajer našej mladej Jules, Ben. Myslím si, že jeho postava dokopy prináša len všetky klišé, ktoré si spomeniete. Rovnako aj najlepšia kamoška Emma mohla mať trošku väčšiu rolu a nebyť len klasickým stereotypom. Občas humor dokonca aj dobre funguje. A má to skvelý záver, ktorý vás o čare Vianoc presvedčí. Ak chcete niečo trošku vážnejšie, čeknite si tento film. Je dobrý. Hodnotenie: B+ ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama