Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V zoufalé snaze překonat krizi středního věku Martin (Rasmus Bjerg) utekl ze společnosti, aby žil v lese. Obstaral si luk a výstroj jeskynního muže, ale pravdou je, že přežívá jen tak tak. Jednoho dne narazí na Musu (Zaki Youssef), drogového dealera, který je zraněný a na útěku. V naději, že uniknou mnoha problémům, se excentrické duo vydává na hektickou jízdu napříč fjordy. Pronásledován místní policií, rozzuřeným Vikingem, násilníky a – v neposlední řadě – svou rodinou! (Film Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (49)

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Homo Erectus zatouží po normálním životu Homo Sapiens, ale strasti lásky ho přivedou otočit svůj život, po kromaňonsku. Ne, nejde o romantickou cipovinu od Diznyho, tohle by si měl vyzkoušet každý .. zatoužit si už nadobro odejít z konzumního a hektického pracovního života někam do divočiny, rukama postavit obytnou chalupu, zahřát si prdel krbem, kde by třísky blahem praskaly, ulovit si nějakou tu horskou kozu na zacpání žaludku, a spokojeně si hovět od civilizace. Každý po tom touží.. nebo aspoň do té doby, než si místo toho pustíte Hon na pačlověky. ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Byl jsem překvapený poměrně nízkým hodnocením na csfd. Za mne je to takřka absolutní pecka. Ale chápu... je to tradiční severský slepenec žánrů, který přes různé i hrůzné pocity zahřeje u srdce. Možná tomu uškodil marketing, který z toho dělal něco vtipnějšího. Ne že bych se nezasmál, ale sílu to má jinde.  Nejvíc jsem nemohl z policistů, ti by zasloužili vlastní seriál. "Ukaž jim mezitím, jak funguje naše policie." vyděšený výraz "Ale šéfe, není moc co ukazovat." 8/10 ()

Reklama

Azurose 

všechny recenze uživatele

Zábavná a velice stylizovaná komedie o chlapíkovi, který chce být mimo rodinu, práci a své problémy. Film nepřímo konfrontuje společenské problémy, kdy jsou muži vychováváni, aby byli tvrďáci a přitom ve skrytu duše ani neumí se svými vnitřními problémy bojovat a tak se jim jednoduše snaží utéct. Snímek se přitom nesnaží nikomu nic vnutit a nikoho nepoučovat. Na film se moc dobře kouká, prostě to baví. Každá postava má cíl, který je ve skutečnosti úplně jiný, a tak si každý ve filmu najde to, co ho zajímá. Třešničkou na dortu jsou naprosto spektakulární záběry na norské fjordy a krajinu. ()

aquiver 

všechny recenze uživatele

Pěkné přírodní scenérie zaujmou, stejně tak mám rád snímky kritizující lidskou společnost a snahu od ní uprchnout, v tomto subžánru jsem již zhlédl spoustu mimořádných počinů. U Divocha jsem se po většinu stopáže bavil, i režie je dobrá, ale musel jsem si povzdechnout kupříkladu nad jednáním neschopných policistů, stejně tak lituji, že snímek nedopoví další důležité aspekty, které načal. 65 % ()

Happens 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo takové ulítlé dílko, začátek byl skvělý, ale pak ta ulítlost zmizela a zůstala jen akce, která nesedí do té atmosféry, takže co začalo jako divnokomedie, to skončilo jako divnoakční snímek o nevděčném tlustém borcovi s pěknou manželkou a dvěma dětmi, který uteče do lesů, aby tam ve výsledku pomáhal nepřizpůsobivému občanovi s ukradnutím peněz. Hm. No. Wow. Asi. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

  • Snímek měl mít v listopadu 2021 norskou předpremiéru na mezinárodním filmovém festivalu v Bergenu (Norsko). Kvůli událostem v Kongsbergu, kdy útočník střílel lukem šípy do lidí, bylo promítání zrušeno. Po dohodě s producenty a distributory se veškerá promítání přesunula na neurčito. (Azurose)

Reklama

Reklama