Reklama

Reklama

Die Hart

(seriál)
Trailer 1

Série(2) / Epizody(18)

Obsahy(1)

Smyšlená verze Kevina Harta je unavená tím, že je jen pomocník. Brzy se však splní jeho přání, když je mu nabídnuta velká role. Celé to má jeden velký háček. Kevin musí nejprve vystudovat největší akční školu na světě. (FiRST)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (17)

etienne 

všechny recenze uživatele

V tomto seriály mal pôvodne hrať Bruce Willis, ale vraj celkom neporozumel/nepochopil koncepcii Quibi, tak napokon bol obsadený John Travolta. Skôr si ale myslím, že nepochopil celkovo pointe/scenáru tohto "seriálovému filmu", komických situácii minimum, akčné scény absurdné, logika postáv nulová, koncept "tajného natáčia" úplne mimo...ak nemáte čo pozerať na raňajky, radšej si dajte Toma a Jerryho ()

cyndaquil 

všechny recenze uživatele

O Kevinovi Hartovi, ktorý už nechcel hrať Kevina Harta. Chcel sa vymaniť z rolí, ktoré mu najviac idú a z vyplašeného akčného hrdinu chcel vytvoriť pravú akčnú legendu. Ako to dopadlo? Podľa mňa to je vydarený seriál s krátkou minutážou, čo je výhoda. Kto má rád Kevinov humor a štýl hrania, ten to ocení. 3 hviezdičky lebo sa mi to zdá také... prvoplánové a nie veľmi premyslené do detailov ale to nemení nič na tom, že je to zábava, ktorá ku Kevinovi proste patrí. ()

Reklama

Flopik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Typický Kevin Hart, kto ho nemusí nech sa do toho ani nepúšťa.Ja mám tohto herca celkom rád a preto ma táto jednohubka celkom bavila. Občas je to vtipné, občas trápne a občas akčné ale aj nudné. Nemôžem sa zbaviť pocitu, že to mohlo byť oveľa vtipnejšie. Takto nemôžem inak ako 3*. Ak máte hodinku a pol čas , určite sa to ale oplatí. ()

dragon94 

všechny recenze uživatele

Bohužel se žádný zázrak nekoná. Po docela slušném traileru jsem to čekal výrazně lepší a nápaditější. Místo toho nám tvůrci servírují velmi předvídatelný a neoriginální příběh, plný klišé s docela trapným a nevtipným humorem. Jako film by to neobstálo ani omylem. Jako běžný seriál také ne. Ovšem jako web série se 7dmi minutovými epizodami to asi není tak špatné. Je fakt, že mě na tom vyloženě nic neštvalo a docela mě bavilo se na to koukat. Slabší 3* 48% ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Co je lepší než 40 minutový díl seriálu? 20 minutový díl! A co je lepší než 20 minutový? 8 minutový! Výborný oddechový seriál o délce filmu 10x8minut, který rychle ubíhá a na zahnání nudy v deštivé odpoledne je to ideál. Kevin Hart hraje sebe samotného a snaží se uspět ve filmové akční škole, ale ke konci se ukáže, že nejde jen o školu, ale půjde mu i o život. Kevin Hart, John Travolta a Jean Reno si tady na "staré roky" sedli dohromady krásně, má to skvělé tempo, hromadu vtípků a hlavně to nenudí a hezky se na to dívá. Není to asi pro každého, ale kdo se chce zasmát, vřele do toho. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama