Reklama

Reklama

V tom

Trailer 1

Když Zoe (Rose Matafeo) a Tim (Matthew Lewis) zjistí, že čekají dítě, rozhodnou se, že je rodičovství nezmění. Tim se těší, že se stane otcem, zatímco Zoe se mateřství bojí. Má strach, že její život už nebude jako dřív, a proto je odhodlaná splnit si ještě před porodem dlouhý seznam svých nejdivočejších snů. Zoeina snaha ignorovat skutečnost, že se její porod neúprosně blíží, však ji i její vztah přivádí na pokraj sil. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (9)

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Místy celkem prdel a místy dost otrava, protože ona je sebestředná kráva a on trouba. Sám jsem si těhotenstvím prošel (zprostředkovaně, samozřejmě) a rozhodně jsme takhle nevyšilovali a ani nechodili na přípravné kurzy a tak, a mimi se narodilo stejně. Takže dohromady nic moc. 60% ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Exkurze do arboretisticke komunity. Mezi Matafeem a Lewisem je fungujici chemie i kdyz ona vypada jak tulen.  Snimek je to zabavne vtipny s jemnym humorem a zapamatovatelnymi vykony. Mily je take soundtrack. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

„Baby Done“ neberie príchod bábätka vážne ani rodičovstvo, pretože aj jeho budúci (filmový) rodičia sú deti v dospelom tele. Keď to celé berieme ako nenáročnú komédiu, kde snahou je spíš pobaviť diváka ako mu niečo serióznejšieho ukázať, tak za určitých okolnosti a v rámci určitých medzier, film je ešte až-až tolerovateľný. Vďaka dvojici Rose Matafeo / Matthew Lewis sa to nejako drží pohromade (jeden druhého dopĺňa), ale celé je to veľmi krehké. Aspoň posledná tretina filmu by mohla byť o niečo serióznejšia.  Osobné hodnotenie: 71% (***) ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Príjemná komédia, ktorá síce balansuje na hranici priemernosti, ale v dnešnej konkurencii to bolo napokon celkom obstojné a povedal by som, že to bol jemný nadpriemer. Ústredná dvojica ma bavila, hoci Zoe mi občas išla svojim egocentrizmom na nervy, ale Tim bol fakt sympatický týpek. Narozdiel od mnohých tuctových komédii, toto malo príjemný dôvtip, kopu ironických hlášok, dobrých dialógov, ktoré úprimne pobavili, a to všetko najmä na tehotenskú tému, okolo ktorej sa točil celý dej. Škoda, že kompozične to bola taká predvídateľná šablóna, inak by som to kľudne ohodnotil aj vyššie. Takto je to za solídne 3*. ()

MT_Y 

všechny recenze uživatele

Mě film přišel jako příjemný film, víc než přímá komedie, to je takový pólo romantický film s humornými momenty. Takže vlastně příjemný... To že zde čtu komentáře že ona je jen sobecká, ano o tom to je, že chce si sama plnit své sny (Ale to především proto že má strach z toho mít dítě viz. Sama to avizovala těsně před porodem) a vlastně point je v tom jak ji změní ten příchod dítěte... Za mě super... 9/10 - 5 hvězd ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama