Reklama

Reklama

สาวลับใช้

  • angličtina The Maid
Trailer 1

Obsahy(1)

Velký krásný dům. Bydlí v něm cizinci, manželé s holčičkou. Také stará služebná, kuchařka a řidič. Avšak o dcerunku se žádná služebná nevydrží dlouho starat. Malá Nid má živé vidiny nebo je nemocná... Až nová služebná Joy všechno změní. Proč zrovna ona? Proč se chce stát služebnou? Není důvod. Ledaže by... (PP66)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (28)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se chtěl po nějaké době zase podívat na nějaký ten thajský horor a tentokrát se mi to slušně vymstilo... Mělo mě varovat už jenom to, že je to od Netflixu. Natočené je to sice slušně, ten děj sám o sobě taky není úplně nejhorší, ale celé to vypadá, jako kdyby to většinu času točil nějaký thajský Flanagan a v poslední půl hodině se toho chopila thajská verze Tarantina. A já ani jednoho z těch režisérů nemám rád, takže i tenhle film je přesně tím, co zrovna nemusím. Navíc ta závěrečná změna v subžánrech mi nepřišla ani zajímavá, ani povedená a už vůbec ne originální, spíš jako pěst na oko, i když s dějem souvislost měla. Tak jako tak mi tenhle nepovedený mix žánrů neměl co dát, nelíbil se mi a doufám, že příště už si z Thajska vyberu něco lepšího, než tohle nefunkční cosi. Slabé 2* ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Milé překvapení z Thajska, které si zaslouží pozornost. Příběhově film jede dle klasické šablony. Nová mladá dívka nastoupí jako chůva v jedné bohaté rodině, kde straší duch předchozí chůvy. Lekačky sice moc nefungují a maska ducha je hodně průměrná, ale naštěstí se poslední půl hodinu film z duchařiny přehoupne v poměrně dost krvavý slasher, který předchozí né příliš zajímavou hodinu přebíjí hned několika směry. Natočeno v pohodě a herci taky neurazí a trošku mě mrzí, že nemohu zvýšit hodnocení, protože první polovinu jsem se spiše nudil než bavil a kdyby scéna v sále měla o 5 minut déle, tak bych bez váhání platil zlatem. Příběh**, Akce***, Humor>Ne, Násilí****, Zábavnost***, Hudba***, Vizuál***, Atmosféra***, Napětí***. 6.5/10. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Potom, co proběhlo několik úvodních zabubání, jsem si říkal, že se asi budu ošklivě nudit u dalšího prvoplánového nesmyslu pro mladší diváky, pak ale začali thajští tvůrci rozvíjet příběh, který mě s postupujícím časem stále více bavil, a když došlo až na pláštěnku, zbavil jsem se posledních negativních pocitů. Po skončení filmu jsem si musel přiznat, že jsem se vlastně dost dobře bavil, a bylo by tak ode mě zákeřné, kdybych na hodnocení zbytečně šetřil. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ak máte s hororov napozerané stovky titulov, ste v tomto prípade v prdeli. Máte proste prúser. V časti, ktorá je prezentovaná ako ducharina, uvidíte snáď desiatky podobne ladených filmov z ďalekého východu. V časti, ktorá je zameraná na celkom inú divíziu tohoto žánru, sa pre odchovaného tých niekoľko umne položených zásekov nožom do ľudského tela, bude zdať ako len slabá prezentácia toho, čo už nejeden veľký hororový majster ( Dario Argento, Lucio Fulci atď ) predstavil, a to v plnej poľnej. Takže mi to vlastne vychádza len ako celkom obstojná večerná uspávanka na dobrú noc. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

První část příběhu mi přišla naprosto katastrofální. Průměrná storka a pořád se nás něco pokoušelo bez sebemenšího efektu strašit. Pochyboval jsem při sledování o dobrém úsudku zůčastněných hodnotících, jelikož jsem nehodlal dát více než jednu hvězdu. Po druhé kapitole se mé hodnocení mírně zlepšilo a dokonce zde zafungovala i jedna strašidelná scéna na výbornou. Příběh se tímto otevírá a zápletka houstne. Tím se dostáváme ke třetí kapitole, která je již výborná, vtipná i originální. Dokázala tak na filmu vyžehlila všechno špatné a zkomplikovala pro mě hodnocení. Na závěr váhám mezi 3-4 hvězdami. 75% ()

Reklama

Reklama