Reklama

Reklama

Útok z hlubin 3

  • USA Deep Blue Sea 3 (více)
Trailer 1

Mosambický průliv je domovem mořského života a každoročně se sem připlouvají pářit a rodit mláďata velkých bílých žraloků. Na vše dohlíží mořská bioložka Dr. Emma Collinsová a její tým environmentalistů, kteří jsou odhodláni pokračovat v odkazu jejího zesnulého otce. Tato idylka však náhle skončí, když Emmin bývalý přítel Richard přichází na lov tří žraloků býčích, kteří měli připravit o život půl tuctu lidí. Jejich matka Bella byla geneticky upravena tak, aby byla chytřejší a mnohem krvelačnější. Jak počet mrtvých těl stoupá, je jasné, že Bellino potomstvo zdědilo její vylepšení, a bude-li se moci pářit, bude to znamenat obrovský boj, nejkrvavějšího návratu do hlubin modrého oceánu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (40)

ben666 

všechny recenze uživatele

Za mě pohodá jednohubka , která určitě neurazí, na jedničku samozřejmě nemá , ale je to stokrááát lepší jak dvojka u které jsem skoro usnul. Na běčkovej film byly digitální žraloci taky dobře udělaní , takže se na ně dalo koukat ( néé jak u jiných béčkovejch žraloků , u kterých se musíte smát ) , takže za mě pohoda. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jednička která patří k tomu lepšímu v žánru a k tomu poslednímu slušnému co natočil kdysi slušný rutinér Harlin se poměrně dlouho držela sama samotinká, aniž by ji kdokoliv prznil debilním pokračováním, pokud byste samozřejmě nevzali za vděk aby si na starý kolena Thomas Jane oprášil neoprén a se slušným režisérem a dostačujícím rozpočtem vytáhli znovu do boje proti geneticky upraveným mlýnkům na maso. To se bohužel nestalo a Deep Blue Sea postihnul stejný osud jako jiné slavné filmy, vezmeme ty nejhorší herce, uděláme ty nepříšernější digitální efekty, vezmeme stupidní scénář který na jedničku nijak nenavazuje a pojmenujeme to Deep Blue Sea 2 a on si to někdo pustí. Dvojka byla šílená píčovina která se vezla jen na názvu a trojka byla už jen otázkou času, jak prolomíte ticho a začnete sypat pokračování kultovek proud už nejde zastavit, do roka čekám z fleku čtyřku. Třetí díl respektive třetí název protože to opět s prvním dílem nijak nesouvisí není tak ubohá sračka jako dvojka, ale je to opět laciné céčko s příšerným castingem i mizernými efekty. Ujdou asi tři smrti a dva nápady, jinak se to těch 100 minut samozřejmě vydržet nedá a pokud si dobře vzpomínám, vypil jsem u toho tři Heinekeny a myší ve stopáži klikal zběsileji než u Wofka. Druhá * je prakticky jen za Taniu Raymonde, která by na svoje mokrý tělo s napůl staženým neoprénem měla mít zbrojní průkaz. Kundička naprosto fenomenální a pak tam byli ještě nějací digitální žraloci nebo co a vybuchla tam nějaká loď myslím ještě, ale vím, že tam byla mrdna v bikinách, to vím určitě.30%. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Zatiaľ čo dvojka iba vykradla jednotku a nič nové neponúkla, trojka je oveľa lepšia, zábavnejšia, akčnejšia a hlavne výpravnejšia. Príbeh síce nie je extra zaujímavý, ale sú tu sympatické postavy, fajn herci, pekne vyzerajúci žraloci, osamotený ostrov, ktorý sa potápa, nečakané úmrtia a nechýba ani zopár napínavých scén. Na predošlé diely sa takmer vôbec neodkazuje, takže stačí to vidieť aj samostatne. Zatiaľ čo dvojka nič moc neukázala, pri trojke som sa bavil. 65% - 3* ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Třetí díl série která víc dílů než jeden mít neměla pokračuje v nastaveném trendu. Takže nijak zvlášť mě to nebavilo, ale zase musím uznat, že některé sekvence v tomhle filmu vypadaly na béčko podobnýho ražení celkem profesionálně, ale já bych se víc bavil u poctivýho levnýho trashe. Takže celkově slabá dvojka.25% ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Zábavná béčková frančíza vhodná do videopůjčoven. Herecké výkony dobré. Možná trochu stupidní zábava. Má to krev, gore a poselství o klimatické změně. V této souvislosti mi nejde na rozum pro v Africe, Arábii a východní Indočíně stále dramaticky roste počet obyvatel, zatímco Evropě dlouhodobě vymírá a je nahrazovana islámským africkým obyvatelstvem. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Jihoafrické republice – Kapské Město. (ČSFD)

Reklama

Reklama