Reklama

Reklama

Stopař mrtvol: Souboj titánů

(neoficiální název)
  • USA Deathstalker IV: Match of Titans

Obsahy(1)

Poslední a největší bitva, kterou musí Deathstalker podniknout, aby ochránil své zbylé spolubojovníky, znovunalezenou lásku Dionaru a svůj život proti zlé a nevypočitatelné královně s hordou smrtících kamenných bojovníků. (Rodriguez)

Recenze (6)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Použime nejaké tie zábere z minulých dielov, dajme tam hviezdu toho prvého, nejaké tie dialógy napísané počas rannej toalety, natočme to v prívetivých bulharských štúdiách a máme z toho DEATHSTALKER IV. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Na jednotku nedám dopustiť, je to úplne skvostné, takmer dokonalé béčko, ale čo slušného povedať o tomto tu? Že sa komparzisti nepozerajú do kamery? Poloamatérska na rýchlo zbúchana srágora s otrasným voice-overom, mizerným strihom, aj na svoj žáner (céčkové video fantasy) mizernou akciou, kde je jediným osviežením charizmatický Rick Hill v hlavnej role a početný boobiecount. ()

Reklama

misstake 

všechny recenze uživatele

Tak se nám uzavřela jedna kapitola videografie. Závěrečné titulky mě přivedly k rozjímání, jak na tom asi budu s duševním zdravím, když jsem zvládnul všechny čtyři díly a čtyřku dokonce v Angličtině bez titulků... Takže ve čtyřce se nám vrací představitel Deathstalkera z jedničky, vrací se nám sekání hlav, zlého čaroděje střídá zlá čarodějka, obnažených ňader je tady taky pár k vidění, dokonce jsou tu lesbické scény a souboje ženských bojovnic, které drží meč tak jako panna to, co Deathstalker často s různými damami používá. Každopádně je to stále dementní a postrádající jakýkoli smysl, navíc hlavní záporačka má mnohem hezčí prsa než hlavní hrdinka a chválabohu, že už nejsou další díly, jinak bych už za své duševní zdraví fakt neručil. PS: Už jste slyšeli o "Barbarian Queen"? ()

AMD.SW 

všechny recenze uživatele

Jsem ráda, že se jako představitel Deathstalkera vrátil Rick Hill, v tomto díle mnohem charismatičtější a víc mu to sluší. Bohužel jsem tento díl nesehnala s českými titulky a anglicky moc plynně neumím, tak nemohu moc hodnotit scénář, když jsem polovině dialogů nerozuměla, ale děj se dal pochopit. Ono samozřejmě nejde o nijak složitou zápletku. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama