Reklama

Reklama

Uzavřený případ

(TV film)
  • USA Case Closed (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Mladý černošský polda, trochu šašek a trochu smolař, narazí na nitky vedoucí k už uzavřenému případu krádeže vzácného diamantu. Ve spolupráci s dnes již penzionovaným detektivem, který měl případ na starosti, se dostanou na stopu mocného gangu. (oficiální text distributora)

Recenze (8)

Gig 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem měl moc rád. Byla to doba, kdy ketěli filmy Policajt z Beverly Hills, 48 hodin. A přesně stejné parametry měla tato akční podivaná s přijemnou dvojkou - mladým černochem a bílým starým poldou v důchodě. Navíc i pár známých z Policajta z Beverly Hills. Rád bych zase oben film rád uviděl. Má příjemnou namíchanou atmosferu s akcí, humoru, napětí, citu. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Pro mě absolutně neznámá, ale překvapivě výborná a vtipná variace na "Policajta z Beverly Hills" a "Smrtonosnou zbraň". Ukecaný černoch, stárnoucí detektiv v důchodu, velký případ a hromada hlášek. Skvělá "osmdesátková" akční komedie. ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Další film zachráněný z VHSky, koupené naslepo v bazaru, bez toho aby znal člověk obsah pásku předem. Pro mne vyjímečně povedená krimi komedie, které nechybí vůbec nic a za mne je na tom lépe, než Murphy a jeho Policajt z Beverly Hills! ()

charge 

všechny recenze uživatele

Tak tohle kdybych neviděl o moc nepřijdu. Rozjezd sice vypadá nadějně, ovšem potom přichází hodně studená sprcha v podobě křečovitých a odfláknutých dialogů, pokusů o hláškování černošskýho detektiva, který ujížděj úplně mimo humor, nebo zápletky jak z epizody To je vražda, napsala. Taky nelze nepřehlídnout mikrofony v záběru, který zaručeně značej, že je něco špatně a to i u televizního filmu. Slabota, která i přes kvalitní dabing moc zábavy nepřinese. ()

Macias 

všechny recenze uživatele

Nic mu nechybí. O něco slabší než Policajt z Beverly hills ale... ukecanej mladej rozrtžitej policajt a do toho hláškující starej policajt... akce dost, krásná holka a humoru moc! škoda, že tenhle film nejde nikde sehnat :( ()

Spapanek 

všechny recenze uživatele

Další z mých oblíbených filmů. Ve stínu Policajta z Beverly Hills trochu pozapomenutý. Myslím, že je to škoda. Hlavní postavou je také rebelský černý policajt, v tomto případě řešící případ série vražd několika mužů, které spojuje to, že byli v minulosti vyšetřováni kvůli krádeži diamantů. Zajde proto za policistou v důchodu, který případ řešil a musel uzavřít jako nevyřešený pro nedostatek důkazů. Postupně se dostávají na stopu vrahovi i když času rychle ubývá a mrtvol přibývá.... Skvělá dvojka, kterou tvoří ukecaný aktivní černoch a postarší tlustý a nabručený běloch. Spousta slovního humoru, veselé situace a docela dobrý děj. Mám tyhle filmy rád a je mi trochu líto, že si ho ve stínu PzBH skoro nikdo nevšimne, myslím, že je přinejmenším na stejné kvalitativní úrovni. ()

clep 

všechny recenze uživatele

Povedená krimi-komedie s perfektním ústředním duem o hledání jednoho pěkného diamantu s několika vraždami navrch a trochou té akce, která neni kdovíjak oslnivá ale jde to. A hlavní záporák je pěkně slizkej. Několik chyb se jistě najde, ale jelikož je to film mého dětství, s radostí je přehlédnu:) "Jdi pryč od mýho auta!!" :-D ()

Reklama

Reklama