Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Davida (M. Isteník) za výměnu dětí vyšetřuje policie. Musí opustit místo ředitele. Naopak Tereza (M. Dancingerová) bude na škole učit. Atmosféra v obou rodinách je napjatá. Zdá se, že Tereza s Martinem (M. Adamczyk) nedokážou Davidovi jeho čin odpustit. Karel (D. Novotný) s Olgou (S. Remundová) za Davidem stojí, ale Karla trápí, že se David u soudu nechce bránit. Navíc Bára má Davidovi za zlé, že nedodrží slib, který dal Markovi. Měl se jej ujmout po dobu dlouhé nemoci Markova otce. Střídání dětí o víkendech nefunguje, jak si obě rodiny představovaly. David navrhne překvapivé řešení. (Česká televize)

(více)

Recenze (19)

geklon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě adekvátní pilot druhé série. Přešlapování na místě se dá pochopit, ale odpustit jen za předpokladu, že se v to v dalších dílech opakovat nebude. Přeobsazení postavy Jitky Čvančarové je velmi těžká věc. A klobouk dolů za tu režisérkou odvahu, ale bohužel táhneme mi na obnažené temeno. Kluci nezestárli ani o den, Dolanský tak o 15 kg. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejsilnější scény jsou s Isteníkem, jinak je to tradiční upovídaný díl, tak jak to známe z první série. Zatím nás nic velkého nepotkalo, dovolím si tvrdit, že celý seriál bude o snaze se obou rodin nějak "sbydlet", což se zřejmě moc nepodaří. No uvidíme, zatím velmi pomalý rozjezd. ()

Eleanor05 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořád stejná nudná konverzačka, u níž je fakt těžké udržet tu hodinu pozornost. Postavy se chovají neuvěřitelně – nikomu, až na Terezu, v podstatě nevadí, že se denně setkávají s únoscem svého biologického dítěte, jsou dokonce svolni mu okamžitě odpustit. Děj se odvíjí velmi pomalu. 1,5*. ()

Anet21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

⚪Rozjazd, veľmi pomalý rozjazd, ktorý chvíľami skôr nudil, keďže množstvo motívov sa neustále opakuje a akosi sa zdá, že nikam nesmerujú (napr. linka s dcérou a dvoma amantami bola už v prvej sérii viac-menej výplňou). Rovnako začína byť frustrujúce,,mirekdušínovstvo" skoro každej postavy, t.j. každá postava tu je už od prvej série chápavá, v danom momente sa správa tak, ako by to vyžadovali príručky psychológie, skrátka všetci sú štylizovaní v istom non plus ultra chápavom móde, ktorý pripomína utopické rozprávkové postavy. Tento problém bol jasne viditeľný už v prvej sérii, zostáva len dúfať, že tak okatý nebude aj v tejto.⚪To tlačenie na emócie a skoro citové vydieranie je vec druhá, ktorá očividne veľkému množstvu divákov nevadí, no nedá sa poprieť, že by tu nebolo. Ono, už samotný leitmotív tejto série, t.j. bývanie dvoch rodín spolu a zdieľanie detí je úplný nonsens, ktorý by snáď nikto triezvo uvažujúci nenadniesol ako problém, resp. riešenie.⚪ ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl jako uřvaný rozjezd, jinak se hrálo na city v opakujících se smyčkách témat a zatím nic nového, tak snad se to rozjede víc než jen jako ždímačka citů. Zatím si většinu pro sebe ukradl Novotný. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po oznámení druhé série jsem se obával neprávem, tvůrci kolem Bisera Arichteva si to pohlídali, dali si záležet a z toho trpkého rodinného dramatu, co předloni útočil na naše emoce, vykřešou další nástavec fakticky silného příběhu. ()

Chudobka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série mě neoslovila, neviděla jsem všechny epizody, byly zdlouhavé a mohlo jich být míň. Druhá série pro mě touto epizodou asi končí, i když oceňuji herecký výkon Sabiny Remundové a Denisy Barešové. Režisér Biser Arichtev nepatří k mým oblíbencům. ()

Jonatána

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu jsem se bála, jestli 2. série udrží tu vysokou úroveň série první. Naprosto zbytečně, první díl mě zcela vtáhl a skoro mám pocit, že to bude ještě lepší než série první. Za mě velikánská spokojenost. ()

Gig 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozjezd druhé řady je opravdu rozpačitý. Vypadá to, jako by nás autoři chtěli opět seznámit s postavami a pitvají postavy a křečovitě stojí na místě. Proč? Přeci příběh pokračuje, tak proč tu máme opět něco jako pilot. Navíc nezáživný. Chybí tomu ten moment jedinečnosti prvního dílu, kdy se rozehrává nečekaná zápletka. Smutné je, že opět autoři řeší amanty jedné z dcer Novotného. Já myslel, že už je to vyřešené. Nepomáhá tomu ani přeobsazení Jitky Čvančarové. Chápu, proč k tomu došlo, a že díky úrazu při natáčení se režisér musel rozhodnout, jak to udělá. Ale nová představitelka, ač fajn herečka, tak má jiné charisma, jinou živočišnost. Ač se tu teprve objevila na pár minut, tak právě v pěvecké a gestykulační kreaci, to bylo znát. Prostě jiná osobnost. Kde se trošku posunul děj, to je příběh Isteníka. Nevím, zda je to jen maskéry a zda je to účel zobrazit tuto postavu jako zlo, i když to není negativní postava. Ale Isteník s těmi vlasy a možná i proto, že je kulatější, tak nevypadal tak sympaticky jako v první sérii. Ale jak říkám, třeba je to záměr. Malinko se začínám o tento seriál bát a říkám si, že tento seriál neměl vůbec neměl zapotřebí, aby pokračoval. Bojím se, že bude přešlapovat na místě a jen nastavovat kaši. Ale rád bych se mýlil. Uvidíme v dalších dílech. ()

jungewolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dost dobrý rozjezd 2.série : 4,5 - 5 * a 73 % . Jsem zvědavý na Evu Hacurovou. Nahradila v roli manželky lékaře z porodnice (hraje ho J.Dolanský) J.Čvančarovou,která si zlomila nohu, takže její roli museli přeobsadit. Hlavně jestli dostane ve 2.řadě stejný prostor jako J.Čvančarová v té první . *** Natáčelo se mj. v obcích Hradové Střímelice, Stříbrná Skalice a Stará Huť. Taky ve městě Úvaly a na místní Základní škole. Dále na motokrosové trati ve Slapech. A v prostorách Měst.soudu v Praze a Justičního areálu Na Míčánkách. *** P.S.: v medailonku Marty Dancingerové je uvedené Znojmo jako místo narození. Její rodina však žije v Moravském Krumlově, kde Marta vyrůstala (na tamním zámku je od r.2021 znovu vystavená Slovanská epopej od A.Muchy, rodáka ze sousedních Ivančic, zatím na 5 let=do r.2026) . ()

fafejt001 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak úvod  druhé  série trochu přeplácaný a dost uřvaný  tedy uječený , což mi lezlo na nervy.  Úvod v autě dobrý a pak sbaleni švestek z kabinetu. Soud a rozhovor s bráchou taky dobrý.  Nějaký taneček s děvčaty a doktor, který vlastně měl podíl na výměně dětí dostal výpověď a tak dal najevo  na ulici své emoce.  Sám by potřeboval do tlamy, teda pár facek. Istenik v nové poloze herecky přesvědčivý.  Tak uvidíme co bude dál. Dám tři slabší  *** . ()

ArdeliaLortz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hergot! Až si říkám, jestli ta laťka prvním dílem druhé série nebyla nastavená moc vysoko. Jsem zvědavá na další díly, jestli jim nedojde dech. Tenhle díl byl emotivní jak hovado. Pan Isteník velice příjemně překvapil. Doteď jsem ho moc nevnímala, asi jsem ho neviděla nikde, kde by měl dost prostoru. Tady to rozjel na plný pecky. Věřila jsem mu úplně všechno. Těším se na vývoj děje:) Tenhle serial je jeden z mála, který se opravdu po všech stránkách povedl. A má velice příjemné a hlavně neokoukané herecké obsazení. ()

dzzarka

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako fanoušek první série, kdy jsem k dalšímu pokračování vždy skeptická, tak první díl mne rozsekal…nevím jaké budou další díly, ale tento první z druhé série mi občas vhanel slzy do oči a Biser zase nasadil laťku vysoko, tak snad si ji udrží ()

Reklama

Reklama