Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tereza (M. Dancingerová) odmítá přijmout Davidovu (M. Isteník) nabídku bydlet s rodinou v jeho domě. Martin (M. Adamczyk) ale váhá. Pro kluky by to bylo to nejlepší a mít je oba nablízku si přece vždycky přáli. Tereza dostane poprvé v životě dopis od matky Aleny, která ji opustila krátce po porodu a veškerou výchovu nechala na jejím otci Rudolfovi (L. Veselý). Matka se dozvěděla o výměně a prosí Terezu, aby měla obě děti stejně ráda. Jakub má před školou záchvat a nejlépe si s ním poradí Tomáš. Tereza vidí, jak k sobě mají kluci blízko a že Tomáš má Jakuba rád. Rozhodne se navštívit Olgu (S. Remundová) a Karla (D. Novotný) a o Davidově nabídce si promluvit. Jenže tu zahlédne dopis od matky. Proč píše také Olze a Karlovi? Co jí ti dva tají? Bez důvěry tu s Jakubem bydlet nemohou... (Česká televize)

(více)

Recenze (11)

fafejt001 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Novotný si drží svou roli pevně v rukou a jeho dcerka ,  co je v jináči také.  Jinak to ujde.  Snad se to zlepší časem, neboť zatím to nějak není ono. Konečně byl vidět i pan Kostka s chotí, což je fajn.  Nějak si nemůžu zvyknout na to, že  Dolanský má jinou, nijak výraznou ženu.  Zatím tento díl tak průměrný. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak šílený propad hodnocení si druhá sérka rozhodně nezaslouží, bude mít z čeho těžit už jen skrze prozatím hodně tajemné vyvrcholení se soudním procesem. Přesto se sám nemůžu ubránit pocitu, že na poli celých 50+- minut ze mě banda kolem Arichteva zatím neždímá emoce takovým způsobem jako před dvěma lety. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Určitě lepší než první díl, ale zatím to je spíš klasická kecačka. Trošku se to začíná zamotávat, ale zatím jen minimálně a okrajově. Děj dílu: Isteník pořád hrotí se svým barákem, nikdo s ním nechce tančit a ještě dostane na držku. Tereza dostane dopis od matky, který asi od matky není. Víc není důležité, ani zajímavé. ()

Anet21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

⚪,,Vždycky to nemusí začínat velikou láskou, aby to pak vydrželo."⚪Prešľapuje to na mieste, veľmi to prešľapuje, akoby scenár nevedel, čo ďalej. Celý diel je len nejaká dlhá natiahnutá výplň o tom, čo sa už povedalo/vyslovilo/naznačilo, to všetko preložené pár scénami, s potenciálom fungovať ako práčka na emócie, hlavne na diváka, ktorý sa poddá.⚪Linka dcéry a amantov je absolútne zbytočná vata, ktorá z nejakého dôvodu dostáva veľa priestoru (a očividne ešte dostane), celkovo táto druhá séria sa zatiaľ nedokáže zbaviť puncu nadbytočnosti, toho, že nutne nemusela vznikať. Koncept zdieľanej rodiny a spoločného bývania je stále prudko nonsensný a určite by naň nikto rozumný nekývol. Zatiaľ slabota.⚪ ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Premiéru epizody sledovalo 1,1 milionu diváků (15+). Šlo o nejlepší výsledek celého dne. (rublik05)

Reklama

Reklama