Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tomáš, přes Karlovu (D. Novotný) nelibost, jede s Martinem (M. Adamczyk) znovu do Prahy a Libor (J. Štrébl) tlačí na to, aby se vnuk do sportovní školy přihlásil. Na fotbal je nadaný a Praha mu nabízí spoustu šancí. Soud by navíc mohl ocenit, že se Martin stará a Tomášovi péče prospívá. Tereza (M. Dancingerová) píše matce Aleně dopis. Ta se nečekaně objeví u Rudolfa (L. Veselý) a společně s ním jdou Terezu navštívit. Jak dlouho očekávané setkání dopadne? (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Minule jsem tu naivně prohlásil, že dle ukázek by se to mohlo konečně přiblížit síle první série, ale to bude dost možná ještě trvat. Vlastně už to není takový průser, ale některé ty postranní linky bych úplně zrušil, Darja Pavlovičová se pořád tváří fakt na pěst a Adam Ernest je asi cokoliv, jen ne herec. ()

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když a to koukám, tak si říkám, proč vlastně. Ono se u toho dá třeba žehlit nebo čistit akvárko, prostě jak u telenovely. Čekal jsem, že se David Novotný zase nějak rozohní, ale ono nic, vlastně to jediné zajímavé je setkání Terezy s její matkou. ()

Reklama

Anet21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

⚪No, čistá telenovela, nastavované až do krajnosti. Pri minulej časti tu v komentári padol názor, že tajomstvo okolo odídenej matky by sa už malo v tomto bode odhaliť, lebo inak divákov naťahovaním unudí a znechutí. Myslíte, že sa v tejto časti odhalilo? Ha. Samozrejme, že nie.⚪Dej sa stále nikam neposunul, niektoré dejové linky sú už vyslovene neznesiteľné (tehotná dcéra a retardovaný kuriér, ktorí sa stále schádzajú a rozchádzajú, chlapec v pestúnskej starostlivosti, ktorý má 15 rokov, správa sa ako idiot a nikto mu nevie dať jednu výchovnú, futbalový dedko, ktorý asi nechápe, že súd nezaujíma, že on chce mať doma futbalistu), a k tým pôvodným sa pridávajú nové a nové motívy, len aby sa dalo diváka stále citovo vydierať, viď tehotenstvo v tejto časti, ktoré nemalo prakticky žiadny význam. Nie, triezvo uvažujúci divák už na toto neskočí.⚪A radšej nekomentovať fakt, že všetky postavy sú na konci dňa aj tak učinený Mirek Dušín, nech za diel urobia či povedia čokoľvek, aj tak v závere sa zase skamarátia, zistia, že všetko bude dobré a že sa všetci majú radi. Ahh.⚪ ()

Galerie (56)

Zajímavosti (1)

  • Premiéru epizody sledovalo 1,1 milionu diváků starších 15 let, jednalo se tak o nejsledovanější pořad večera a rovněž celého dne. (rublik05)

Reklama

Reklama