Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jakubovy školní konflikty se stupňují. Tentokrát Jakub dokonce v záchvatu vzteku způsobí úraz a incident má dohru i na třídní schůzce. Tereza (M. Dancingerová) a Martin (M. Adamczyk) jsou už vyčerpaní a bezmocní. Tereza je zklamaná z Olgy (S. Remundová), která stále tají, proč ji opustila matka. I Karel (D. Novotný) na Olgu naléhá, aby tajemství Tereze svěřila a vylepšila se tím atmosféra. Libor (J. Štrébl) opět tlačí na to, aby se Tereza s Martinem přestěhovali zpět do Prahy. A Holcovi, ať se přizpůsobí a přestěhují se také. Znovu přichází Veronika z OSPODu a označí jediného stresora, který bude vždy konflikty v rodinách vyvolávat... (Česká televize)

(více)

Recenze (11)

Anet21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

⚪Nuda, šeď, scenár vykráda sám seba, prakticky, platí presne to, čo bolo napísané už k časti 8. Dej stagnuje, vývoj postáv stagnuje, všetko sa umelo predlžuje, všetko už divák xykrát videl.⚪Len dúfajme, že po tomto očividnom fiasku už nikomu nenapadne nakrútiť 3. sériu.⚪ ()

Rosalinda 

všechny recenze uživatele

Býval to tak dobrý seriál, ale to neskutečný natahování je fakt už nudný. Dokoukám, to je jasný, ale tak se to všechno nějak vyprázdnilo. Nebo naopak... všeho je až přes... a pořád dokola... Jen se křičí a nic se nevyřeší. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál definitivně upadá do rozsáhlého kde nic, tu nic. Je to stále to samé, řeší se konflikty, které prostě život přináší, každý kluk řeší své problémy svým způsobem a navíc občas v hodně stresových situacích. Horší průměr. ()

Jonatána 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprostý souhlas s uživatelem LachtanShows. Mě to baví stejně jako první část a jsem moc zvědavá, jak to dopadne a co za tajemství se skrývá za odchodem Tereziny matky. A taky mě baví, jak tady lidi nadávají, dávají jednu hvězdu a pořád se dívají dál. Když mě něco nebaví, tak vypnu televizi a jdu dělat něco jiného. No, každý to tak nemá. ()

Ivucha 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hvězdy dávám dvě, protože jsem hodná, ale zároveň přiznávám, že takhle mizerné hodnocení dávám poprvé. Těchto 9 dílů se mohlo vměstnat do dvou, tří, které by měly spád, ale tohle přešlapování na místě, neskutečné natahování, je snad už neúnosné. Seriálem se vleče linie neskutečně nafouklého tajemství, proč kdysi před 30 lety opustila matka Terezu. Dnes padla první indicie. Kdyby toto tajemství bylo Tereze odhaleno, už by s matkou nepromluvila! (mluvila s ní v životě dvakrát) a na viníka výměny by se nezlobila. Tak a budeme čekat ještě 4 natažené díly. Dnes mají tvůrci ruce volné, přesto tvoří takovéto paskvily. Před revolucí i kdejaká televizní inscenace měla větší švih, ráz a obsáhlejší děj. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Premiéru epizodu sledovalo 1,06 milionu diváků starších 15 let. Šlo o nejlepší výsledek večera a také celého dne. (rublik05)

Reklama

Reklama