Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Testy DNA, které si Martin (M. Adamczyk) s Terezou (M. Dancingerová) nechají udělat, potvrzují, že Jakub není jejich biologický syn. Tereza tuto skutečnost odmítá. Nechce milovat jiné dítě, miluje Jakuba. Stejně tak Olga (S. Remundová) s Karlem (D. Novotný), který celou situaci díky svému temperamentu prožívá nejbouřlivěji. Martin s Terezou se s Olgou a s Karlem potkají, aby se domluvili, co dál. Schůzka proběhne na motokrosových závodech, ve kterých závodí i Tomáš. Zdá se, že nikdo nechce nic měnit, všichni chtějí, aby věci zůstaly, jak jsou, a aby se hlavně kluci nic nedozvěděli. Pak má ale Tomáš nehodu. Rozum jde rázem stranou a jednání rodičů začínají řídit emoce. (Česká televize)

(více)

Recenze (19)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rodičovství má nespočet podob. Majitelka malého obchůdku, železničář, kariérista a mladá matka, která na svou příležitost s ohledem na náročnější péči o synka teprve čeká. První světáčtější dvojice žije v Praze, druhá usedlejší na vesnici. Postupně se ukazuje, že se rodiny vlastně dávno znají a někteří jejich členové mezi sebou vedou letité spory. Sice tu na jedné straně ukazujeme sílu rodičovské a partnerské lásky, ale nemuseli bychom tak moc přešlapovat na místě. Celkově je to docela oříšek k hodnocení, protože je to na straně jedné sympatický projekt, na té druhé doplácí právě na to přešlapování na místě i na nereálnou psychologii postav. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhý díl kvalitní, bohužel se děj začíná citelně natahovat. Herecké výkony jsou ale pěkné, takže ode mě zase za čtyři. Pokud se to ale v dalších částech bude nesvižně cajdat, celých podezřelých 13 dílů sestřelím, než by Arichtev zakukal jedna po půlnoci. Protože téma a obsazení jsou vážně skvělé. Avizovaná délka je pro mě vykřičník s otazníkem . ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Filmařsky a herecky pořád na výši, ale nějak není o co hrát, jak jsem se bál při prvním dílu. Teď se bojím, že se z toho stane selanka typu Slunečné - spousta postav, nulový děj, jen pár peripetií, aby se neřeklo. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak už jsem lapená, soucítím se všemi zúčastněnými a jsem zvědavá, jak se to bude vyvíjet dál.. Po pravdě nevidím řešení bez bolesti a netuším, co je v takovou chvíli správné udělat.. Hezky natočené, herci příjemní.. ()

angel74 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podle mého názoru byl druhý díl stejně povedený jako ten první, takže nevidím jediný důvod, proč seriál odpískat po dvou epizodách. Cesta do cíle je ještě dlouhá a věřím, že může být hodně zajímavá. ()

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele

Příjemně se to sleduje a Adamczyk s Dancingerovou jsou osvěžující svou nenucenou civilností. Jen ta divně náhodná a neurčitá propletenost veškerejch postav mě dost zásadně vyrušuje z jinak poctivě budovanýho feelgoodu. ()

GS58 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhý díl se mi líbí ještě víc než první, oceňuji velmi procitěne herectví, zvláště paní Remundove. Myslím, že je o čem hrát, postavy se vyvíjejí, musejí nutně zvládat citově velmi náročné situace. ()

Reklama

Reklama